تخمین اثربخشی پارامترهای مختلف روی کیفیت انجیر خشک به کمک پردازش تصویر


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تخمین اثربخشی پارامترهای مختلف روی کیفیت انجیر خشک به کمک پردازش تصویر دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تخمین اثربخشی پارامترهای مختلف روی کیفیت انجیر خشک به کمک پردازش تصویر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تخمین اثربخشی پارامترهای مختلف روی کیفیت انجیر خشک به کمک پردازش تصویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تخمین اثربخشی پارامترهای مختلف روی کیفیت انجیر خشک به کمک پردازش تصویر :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

در این تحقیق کیفیت خشک شدن چند نمونه انجیردرقالب طرح آزمایشات سطح پاسخ RSM با ترکیب مرکزی توسط نرم افزار MiniTab موردارزیابی قرارگرف در این طرح آزمایشات با تغییر سه فاکتور رطوبت محصول خشک؛سایز انجیر و دمای خشک کن هریک در سه سطح؛ نمونه ها انتخاب شدند و از هرتیمار منتخب با دوربین ۲۱ مگاپیکسل مدل نیکون؛ در فاصله ۲۵ سانتی متری از سطح نمونه و با زاویه حدود ۴۵ درجه در داخل اتاقکی تاریک که روشنایی آن توسط سه لامپ فلورسنت روشنایی آن تنظیم شده بود گرفته شود. نتایج عددی سازی شده تصاویر وهیستوگرام مربوطه ترسیم گردید. سپس ارقام بدست آمده از این بخش به طرح آزمایشات داده شده و روی آنها تحلیل آماری انجام وکانتورها ترسیم گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.