بررسی مراحل مختلف رشد فنولوژیکی پسته رقم فندقی بر اساس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
26 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مراحل مختلف رشد فنولوژیکی پسته رقم فندقی بر اساس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مراحل مختلف رشد فنولوژیکی پسته رقم فندقی بر اساس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مراحل مختلف رشد فنولوژیکی پسته رقم فندقی بر اساس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مراحل مختلف رشد فنولوژیکی پسته رقم فندقی بر اساس :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

پسته یکی از خشک میوه های مهم تجاری ایران است که با شرایط آب و هوایی ایران کاملا سازگار است. در دهه های اخیر تقاضا برای صادرات این محصول از ایران به بازارهای جهانی افزایش یافته است. تعیین نیاز سرمایی، نیاز گرمایی و مقاومت به سرما درارقام تجاری پسته، یکی از عوامل مهم جهت رشد و نمو بهینه درخت پسته، بویژه هنگامی که تولید تجاری این محصول مورد توجه است، می باشد. این تحقیق به منظور تعیین درجه حرارت لازم برای تعیین مراحل رشد فنولوژیکی درختان پسته انجام گردید.برای انجام این تحقیق، در هر هفته از ۱۹ اسفند سال ۱۳۹۲ تا ۲۶ شهریور سال ۱۳۹۳ میانگین درجه حرارت روزانه درایستگاه تحقیقات هواشناسی کشاورزی رفسنجان اندازه گیری شد. همزمان با اندازه گیری دما، مراحل رشد فنولوژیکی درختان پسته در باغ نیز مورد بررسی قرار گرفت و تغییرات رشد درختان ثبت گردید.نتایج نشان داد، پسته طی ۱۸۹ روز از تورم جوانه های زایشی تا رسیدگی کامل و برداشت میوه با کسب ۲۶۵۶/۳ درجه روز رشد به حیات خود ادامه می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.