بررسی عوامل موثر بر بهبود بهره وری کارکنان در شرکت نئوپان خلخال با استفاده از مدل کانو


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل موثر بر بهبود بهره وری کارکنان در شرکت نئوپان خلخال با استفاده از مدل کانو دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل موثر بر بهبود بهره وری کارکنان در شرکت نئوپان خلخال با استفاده از مدل کانو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل موثر بر بهبود بهره وری کارکنان در شرکت نئوپان خلخال با استفاده از مدل کانو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل موثر بر بهبود بهره وری کارکنان در شرکت نئوپان خلخال با استفاده از مدل کانو :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

یکی از مسائلی که مدیران سازمانهای پیشرو را در دهههای آینده درگیر خود خواهد ساخت، تلاش برای افزایش بهره وری کارکنان است. این پژوهش با هدف بررسی عوامل مؤثر بر بهبود بهره وری کارکنان در شرکت نئوپان خلخال در سال۹۳۱۴ انجام شده است. روش گردآوری دادهها پیمایش بوده و ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه مبتنی بر مدل کانو است. جامعه آماری کلیه کارکنان شاغل کارخانه نئوپان می باشد که با روش نمونهگیری جدول مورگان تعداد ۱۹ پرسشنامه بهروش تصادفی ساده توزیع شد. اطلاعات بدست آمده با استفاده از آمارهای توصیفی، استنباطی مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفتند. نتایج یافتهها نشان میدهد، از ۹۳ مؤلفه شناسایی به عنوان مؤلفههای مؤثر بر بهره وری کارکنان، یک مؤلفه الزامی، ۹۱ مؤلفه یک بعدی و ۹ مؤلفه جذاب هستند. آزمون مک نمار برای تبیین متغیرها نشان داد، متغیر سیستم ارزیابی عملکرد در بین مؤلفههای الزامی، متغیر سبک مناسب مدیریت و حقوق و دستمزد در بین مؤلفههای عملکردی و متغیر در دسترس بودن امکانات در بین مؤلفه انگیزشی بیشترین اثر را در تبیین میزان بهره وری کارکنان دارند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.