بررسی نقش فعالیت های آموزشی و ترویجی بر دانش انگورکاران شهرستان تاکستان در ارتباط با تهیه و بسته بندی کشمش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نقش فعالیت های آموزشی و ترویجی بر دانش انگورکاران شهرستان تاکستان در ارتباط با تهیه و بسته بندی کشمش دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نقش فعالیت های آموزشی و ترویجی بر دانش انگورکاران شهرستان تاکستان در ارتباط با تهیه و بسته بندی کشمش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نقش فعالیت های آموزشی و ترویجی بر دانش انگورکاران شهرستان تاکستان در ارتباط با تهیه و بسته بندی کشمش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نقش فعالیت های آموزشی و ترویجی بر دانش انگورکاران شهرستان تاکستان در ارتباط با تهیه و بسته بندی کشمش :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

کشمش از دیرباز جزو اقلام صادراتی به شمار می رفته و تا بیست سال پیش ایران جزو مهمترین کشورهای عرضه کننده کشمش به دنیا بوده است. با این وجود در سال های اخیر کیفیت پایین کشمش از عوامل عمده عدم پذیرش کشمش ایران در دنیا و افت پشمگیر قیمت آن بوده است. برای رسیدن به وضعیت مطلوب لازم است برنامه های آموزشی و ترویجی مختلفی در این خصوص به اجرا درآید. بنابراین هدف از انجام این تحقیق توصیفی- تحلیلی، ارائه اطلاعاتی در خصوص نقش فعالیت های آموزشی و ترویجی بر دانش انگورکاران درباره تهیه و بسته بندی کشمش و تحلیل آن است. جامعه آماری این پژوهش را انگورکاران بخش مرکزی شهرستان تاکستان تشکیل دادند که تعداد ۲۴۰ نفر از آنها با روش نمونه گیری طبقه ای تصادفی بر حسب سطح زیرکشت تولید انگور به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS18 استفاده گردید. نتایج توصیفی تحقیق نشان داد که دانش اکثریت انگورکاران (۸۶/۷ درصد) درباره تهیه و بسته بندی کشمش در سطح متوسط، ۹/۲ درصد دانش آنها در سطح بالا و ۲/۱ درصد دانش آنها در سطح پایین است. همچنین انگورکاران برای کسب اطلاعات خود از خدمات آموزشی و ترویجی در خصوص تیهه و بسته بندی کشمش به میزان زیادی از جلسات ترویجی برگزار شده در مساجد در ارتباط با تولید و بسته بندی کشمش استفاده می کنند و کمتر از نشریه های ترویجی مرتبط در این خصوص بهره می گیرند. ضریب همبستگی بین سطح دانش انگورکاران با میزان استفاده از تمامی خدمات آموزشی و ترویجی ۰/۱۸۳ بود و رابطه مثبت و معنی داری در سطح پنج درصد بین این دو متغیر وجود داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.