رابطه باورهای هوشی، جهت گیری زندگی و جو روانی اجتماعی مدرسه با عملکرد تحصیلی دانش آموزان دوره متوسطه شهرستان رودان


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رابطه باورهای هوشی، جهت گیری زندگی و جو روانی اجتماعی مدرسه با عملکرد تحصیلی دانش آموزان دوره متوسطه شهرستان رودان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رابطه باورهای هوشی، جهت گیری زندگی و جو روانی اجتماعی مدرسه با عملکرد تحصیلی دانش آموزان دوره متوسطه شهرستان رودان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رابطه باورهای هوشی، جهت گیری زندگی و جو روانی اجتماعی مدرسه با عملکرد تحصیلی دانش آموزان دوره متوسطه شهرستان رودان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رابطه باورهای هوشی، جهت گیری زندگی و جو روانی اجتماعی مدرسه با عملکرد تحصیلی دانش آموزان دوره متوسطه شهرستان رودان :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

هدف پژوهش حاضر تبیین رابطه بین باورهای هوشی، جهت گیری زندگی و جو روانی- اجتماعی مدرسه با عملکرد تحصیلی دانش آموزان متوسطه شهرستان رودان بود که با روش توصیفی از نوع همبستگی طراحی و اجرا شد. نمونه آماری شامل ۳۵۰ نفر از دانش آموزان دختر و پسر متوسطه شهرستان رودان که از میان ۴۸۳۵ نفر به صورت تصادفی خوشه ای انتخاب گردید. اطلاعات با استفاده از پرسشنامه های جهت گیری زندگی((life orientation test- revised ، باورهای هوشی و مقیاس جو روانی کلاس من (فرایزر) جمع آوری شد. .داده ها با استفاده از شاخص های مرکزی و پراکندگی آمار توصیفی مانند میانگین و انحراف استاندارد برای تلخیص و توصیف اطلاعات و از رگرسیون چند گانه استاندارد و ضریب همبستگی پیرسون و همبستگی تفکیکی برای تجزیه و تحلیل داده های گرد آوری شده، مورد استفاده قرار گرفت. نتایج ضریب همبستگی نشان داد که بین باورهای هوشی ، جهت گیری زندگی و جو روانی اجتماعی مدرسه با عملکرد تحصیلی دانش آموزان رابطه معناداری وجود ندارد . مدل رگرسیونی نیز حاکی از آن بود که این متغیرها ۹ درصد واریانس عملکرد تحصیلی دانش آموزان را تبیین می نماید. بنابراین اثر بافت را بایستی مورد توجه قرار داد بافت های متفاوت معانی متفاوتی را به فرد القا می کند خصوصیات مدرسه (معلمان و همسالان) و همین طور والدین به عنوان عامل محیطی و زمینه ای می توانند روی عملکرد دانش آموزان تأثیر بگذارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.