تأثیر شدت های مختلف تنش رطوبتی در مراحل مختلف رشد بر خصوصیات رشد و پروتئین دانه گندم الوند
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تأثیر شدت های مختلف تنش رطوبتی در مراحل مختلف رشد بر خصوصیات رشد و پروتئین دانه گندم الوند دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تأثیر شدت های مختلف تنش رطوبتی در مراحل مختلف رشد بر خصوصیات رشد و پروتئین دانه گندم الوند کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر شدت های مختلف تنش رطوبتی در مراحل مختلف رشد بر خصوصیات رشد و پروتئین دانه گندم الوند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تأثیر شدت های مختلف تنش رطوبتی در مراحل مختلف رشد بر خصوصیات رشد و پروتئین دانه گندم الوند :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
به منظور مطالعه تأثیر شدتهای مختلف رطوبتی در مراحل مختلف رشد بر خصوصیات رشد و پروتئین دانه گندم، تحقیقی با استفاده از طرح اسپلیت پلات در زمان در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار انجام شد. در این بررسی مراحل مختلف رشد گندم و رژیمهای مختلف رطوبتی به عنوان عوامل اصلی و فرعی در نظر گرفته شدند. شامل مراحل به ساقه رفتن، گلدهی و پر شدن دانه و رژیم های مختلف رطوبتی شامل آبیاری در ظرفیت زراعی، ۷۵% ظرفیت زراعی و ۵۰% ظرفیت زراعی و ۲۵% ظرفیت زراعی بودند. نتایج این بررسی نشان داد که تأثیر رژیم های مختلف رطوبتی بر وزن خشک بوته و ارتفاع بوته معنی دار بود به طوریکه با افزایش شدت تنش این صفات به طور معنی داری کاهش یافتند. بررسی نتایج نشان د اد که حساس ترین مرحله رشد نسبت به تنش در رابطه با ارتفاع بوته مرحله ساقه رفتن بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.