بررسی و ارزیابی پایداری اجتماعی در محله نمونه موردی(مطالعه تطبیقی محلات ورزندان و چمران در شهرستان الیگودرز)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و ارزیابی پایداری اجتماعی در محله نمونه موردی(مطالعه تطبیقی محلات ورزندان و چمران در شهرستان الیگودرز) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و ارزیابی پایداری اجتماعی در محله نمونه موردی(مطالعه تطبیقی محلات ورزندان و چمران در شهرستان الیگودرز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و ارزیابی پایداری اجتماعی در محله نمونه موردی(مطالعه تطبیقی محلات ورزندان و چمران در شهرستان الیگودرز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و ارزیابی پایداری اجتماعی در محله نمونه موردی(مطالعه تطبیقی محلات ورزندان و چمران در شهرستان الیگودرز) :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

محله نماد پایداری سکونت است. روابط همسایگی و پیوندهای محلی، مبنا و اساس مشارکت اجتماعی در سکونت گاه های انسانی است. پایداری محله های مسکونی به پایداری اجتماعی، اقتصادی، زیست محیطی و مدیریتی بستگی دارد. نقش پایداری اجتماعی در طراحی محله پایدار از جمله مهم ترین موضوعات بحث برانگیز در دوران معاصر محسوب می شود. پایداری اجتماعی ناشی از اقداماتی در زمینه موضوعات کلیدی که شامل عرصه های اجتماعی افراد و جوامع برای ظرفیت سازی و توسعه مهارت ها برای رفع نابرابری های زیست محیطی و فضایی می شود. در این تعریف پایداری اجتماعی یا اصولی همچون عدالت و سلامت با مسائل در حال ظهور در مورد مشارکت،نیازها، سرمایه های اجتماعی، اقتصاد. محیط زیست و اخیرا با مفاهیمی مثل شادی، رفاه و کیفیت زندگی در ارتباط است. توسعه پایدار در صورتی تحقق می یابد که همپوشی بین لایه های اکولوژیکی، اقتصادی و اجتماعی ایجاد گردد. در مورد عوامل تاثیر گذار و شاخص های پایداری اجتماعی یک محله می توان مواردی از قبیل صمیمیت، حس تعلق، رضایت از مسکن، امنیت، مشارکت جمعی را در مواردی از قبیل ورودی محله، میدان های محلی ،کوچه ها، لبه های آب را بررسی نمود. در این راستا تحقیق حاضر به ارزیابی پایداری اجتماعی بین دو محله ورزندان و چمران در شهرستان الیگودرز پرداخته است و روش تحقیق به صورت مطالعات میدانی و کتابخانه ای می باشد. با توجه به مطالعات انجام شده در دو محله با شرایط یکسان و بررسی عوامل پایداری اجتماعی در این دو محله در یافتیم که محله ورزندان که از محله های قدیمی شهرستان می باشد یک محله پایدار و محله چمران یک محله ناپایدار محسوب می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.