سطح بندی تعاملات اجتماعی در مجتمع های مسکونی، راهبرد اساسی درتوسعه پایدارشهر (بارویکرد حس دلبستگی به مکان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سطح بندی تعاملات اجتماعی در مجتمع های مسکونی، راهبرد اساسی درتوسعه پایدارشهر (بارویکرد حس دلبستگی به مکان) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سطح بندی تعاملات اجتماعی در مجتمع های مسکونی، راهبرد اساسی درتوسعه پایدارشهر (بارویکرد حس دلبستگی به مکان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سطح بندی تعاملات اجتماعی در مجتمع های مسکونی، راهبرد اساسی درتوسعه پایدارشهر (بارویکرد حس دلبستگی به مکان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سطح بندی تعاملات اجتماعی در مجتمع های مسکونی، راهبرد اساسی درتوسعه پایدارشهر (بارویکرد حس دلبستگی به مکان) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

وضعیت تعاملات اجتماعی موجود در مجتمع های مسکونی در بسیاری از شهرهای ایران موجب نزول پایدای اجتماعی شده است. در حالی که که فضاهای عمومی مجتمع های مسکونی بعنوان محیطی که امکان حضور ساکنان در کنار یکدیگر را فراهم می آورد، می تواند زمینه ساز ایجاد تعامل بین آنها گردد. عدم توجه به این نیاز افراد و عدم قابلیت محیط در تأمین ان، موجب می شود تا محیط کالبدی بسیاری از مجتمع های مسکونی به مجموعه ای ازاحجام و فضای خالی بین آنها تبدیل گردد. از سوی دیگر افراد ساکن در یک مجتمع مسکونی، که یکی از سلول های اصلی شهر نیز به شمار می آید در صورتی به محل سکونت خود دلبسته می شوند و حس تعلق پیدا می کنند که مجموعه به لحاظ فضای کالبدی دارای ویژگی هایی باشد که ساکنانش با یکدیگر تعاملات اجتماعی چهره به چهره و دوستانه و همیاری و همکاری داشته باشند. همچنین نتایج مطالعات نظری و تجربیات جهانی مرتبط، گویای آن است که حس دلبستگی به مکان معیاری جهت ارتقاءکیفیت فضاهای مجتمع های مسکونی محسوب شده و رعایت شاخص های آن در برنامه های طراحی مجتمع های مسکونی میتواند تحقق پایداری اجتماعی که یکی از اصول پایداری شهری است، را به همراه داشته باشد. به گونه ای که پایداری اجتماعی بستگی مستقیم با تعاملات اجتماعی و حس دلبستگی به مکان دارد. بنابراین اگر بتوان تعاملات اجتماعی را در تمام سطوح مجتمع های مسکونی گسترش داد، میتوان به ایجاد حس دلبستگی به مکان و در نهایت به پایداری اجتماعی و پایداری در شهر دست یافت. این مقاله با استفاده از روش تحلیلی-توصیفی سعی بر شناخت تأثیر مسایل تعاملات اجتماعی و ایجاد حس دلبستگی به مکان در شکل گیری معماری پایدار و درنهایت راهکارهایی برای جبران گسست های موجود در معماری شهر تدوین نموده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.