بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر میزان رشد کپک و مخمر در کالباس مارتادلا در مدت زمان نگهداری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر میزان رشد کپک و مخمر در کالباس مارتادلا در مدت زمان نگهداری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر میزان رشد کپک و مخمر در کالباس مارتادلا در مدت زمان نگهداری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر میزان رشد کپک و مخمر در کالباس مارتادلا در مدت زمان نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره چای سبز بر میزان رشد کپک و مخمر در کالباس مارتادلا در مدت زمان نگهداری :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
هدف از این پژوهش ، بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان به تنهایی و حاوی عصاره چای سبز بر میزان رشد کپک و مخمر در کالباس مارتادلا می باشد . روش کار به این صورت بود که پوشش حاوی ۲ درصد کیتوزان و ۲ درصد عصاره چای سبز تهیه و پس از آن ۳ گروه نمونه در نظر گرفته شد . گروه اول ، بدون پوشش و به عنوان شاهد ، گروه دوم در پوشش کیتوزان به تنهایی و گروه سوم در پوشش کیتوزان به همراه چای سبز . سپس نمونه ها در دمای ۴ درجه سا نتیگراد به مدت بیست و یک روز نگهداری و از نظر وجود کپک و مخمر مورد ارزیابی قرار گرفتند . بر اساس نتایج حاصل از بررسی ها استفاده از پوشش کیتوزان حاوی عصاره چای سبز در نمو نه های کالباس مارتادلا، موجب کاهش در میزان رشد جمعت کپک و مخمر در طو ل مدت زمان نگهداری شد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.