کاربرد نقاط کوانتومی در فرایندهای تشخیصی در صنعت غذا


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد نقاط کوانتومی در فرایندهای تشخیصی در صنعت غذا دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد نقاط کوانتومی در فرایندهای تشخیصی در صنعت غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد نقاط کوانتومی در فرایندهای تشخیصی در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد نقاط کوانتومی در فرایندهای تشخیصی در صنعت غذا :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

نقاط کوانتومی ) QD ها( ذرات کوچک منتشر کننده نور در مقیاس نانومتر هستند که به عنوان نسل جدیدی از پروب های فلورسنت برای تصویربرداری سلولی ب بیو ملکولی استفاده می شوند. در مقایسه با رنگ های آلی ب پربتئین های فلورسن ، نقاط کوانتومی دارای بیژگی های الکتربنیکی ب نوری متمایزی مانند انتشار نور قابل تنظیم، بهبود درخشندگی سیگنال ها و مقاومت در برابر رنگبری نوری می باشند. با توجه به توسعه بیماری های میکروبی ناشی از مصرف مواد غذایی، شناسایی هر چه بهتر این میکروارگانیسم های باحساسی بالا از اهمیت ویژه ای برخوردار است که بیوسنسورهای مبتنی بر نانوذرات رسیدن به این هدف را تسهیل می نماید. نانوسنسورپایه گذاری شده بر اساس QD قادر است مقادیر کم ملکول هدف را در محیط شناسایی کندو دارای فلورسانس زمینه ای کمتری نسبت به سیستم های متداول انتقال انرژی رزونانس فلورسانس ) FRET ( می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.