اثرآنتی باکتریال عصاره متانولی چوچاق (Eryngium Caeruleum) براشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس دریک مدل غذایی در دمای ۴ درجه سانتیگراد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرآنتی باکتریال عصاره متانولی چوچاق (Eryngium Caeruleum) براشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس دریک مدل غذایی در دمای ۴ درجه سانتیگراد دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرآنتی باکتریال عصاره متانولی چوچاق (Eryngium Caeruleum) براشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس دریک مدل غذایی در دمای ۴ درجه سانتیگراد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرآنتی باکتریال عصاره متانولی چوچاق (Eryngium Caeruleum) براشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس دریک مدل غذایی در دمای ۴ درجه سانتیگراد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرآنتی باکتریال عصاره متانولی چوچاق (Eryngium Caeruleum) براشریشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس دریک مدل غذایی در دمای ۴ درجه سانتیگراد :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

در این بررسی که از نوع مطالعات مداخله ای بود، اثر عصاره متانولی چوچاق(Eryngium Caeruleum) % در غلظت های ۵ و ۰۱ % بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیاکلی در پنیرسویا)توفو( که به هرگرم آن ۱۰۶ سلول باکتری اضافه شده بود، در دمای ۴درجه سانتیگراد و در یک دوره زمانی ۱۵ روزه مطالعه شد.گیاه چوچاق از ارتفاعات جواهرده، منطقه ای ییلاقی در شهرستان رامسر جمع آوری شد. عصاره متانولی چوچاق از خیساندن چوچاق خشک شده در متانول ۸۵ درصد تهیه و پنیرسویا از انعقاد شیرسویا توسط سولفات کلسیم تهیه گردید. نتایج حاصل از این ارزیابی توسط روش واریانس یکطرفه آنالیز گردید.در دمای ۴ درجه سانتیگراد، استافیلوکوکوس اورئوس پس از ۱۵ روز در هردو غلظت بکار برده شده، کاهش ۲ و ۴ لگاریتمی رادر پی داشت. اثر ضدباکتریایی عصاره ۱۰ % چوچاق بر استافیلوکوکوس اورئوس در ۴ درجه سانتیگراد بیشتر از غلظت ۵% بود.اشریشیا کلی پس از ۱۵ روز با هردو غلظت به کار رفته کاهش ۱ لگاریتمی داشت که از لحاظ آماری تفاوت معنی داری نداشت (۰/۰۵< P)به طور کلی نتایج بدست آمده در این مطالعه نشان داد که گیاه چوچاق دارای خاصیت ضد باکتریایی روی هر دو باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیاکلی بود و تاثیر آن بر باکتری گرم مثبت به مراتب بیشتراز باکتری گرم منفی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.