مقاله قارچ های هیفومیست‌ جدا شده ازحشرات و اثر بیماری زایی آنها روی سوسک کلرادو در استان همدان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله قارچ های هیفومیست‌ جدا شده ازحشرات و اثر بیماری زایی آنها روی سوسک کلرادو در استان همدان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله قارچ های هیفومیست‌ جدا شده ازحشرات و اثر بیماری زایی آنها روی سوسک کلرادو در استان همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله قارچ های هیفومیست‌ جدا شده ازحشرات و اثر بیماری زایی آنها روی سوسک کلرادو در استان همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله قارچ های هیفومیست‌ جدا شده ازحشرات و اثر بیماری زایی آنها روی سوسک کلرادو در استان همدان :

مقاله قارچ های هیفومیست‌ جدا شده ازحشرات و اثر بیماری زایی آنها روی سوسک کلرادو در استان همدان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در حفاظت گیاهان (علوم و صنایع کشاورزی) از صفحه ۴۶۵ تا ۴۷۰ منتشر شده است.
نام: قارچ های هیفومیست‌ جدا شده ازحشرات و اثر بیماری زایی آنها روی سوسک کلرادو در استان همدان
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کنترل بیولوژیکی
مقاله سیب زمینی
مقاله سوسک کلراد
مقاله هیفومیست ها
مقاله Beauveria bassiana

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بیوکنترل حشرات با بیمارگرهای قارچی می تواند به عنوان یک جایگزین مناسب یا حداقل مکمل سموم شیمیایی مورد استفاده قرار گیرد. در این مطالعه ۴۲ جدایه قارچ متعلق به ۱۲ گونه از حشرات مختلف جداسازی و شناسایی شدند و از بین آنها هفت جدایه برای بررسی اثر بیماری زایی آنها روی لاروهای سوسک کلرادو در استان همدان بکار رفت. این زیست سنجی بصورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی انجام شد. آزمون بیماری زایی ثابت کرد که همه این جدایه‌ ها روی لاروهای سوسک کلرادو بیماری زا هستند. در همه جدایه‌ ها با افزایش غلظت سوسپانسیون اسپور قارچ ها درصد مرگ و میر لاروها افزایش یافت. سوسپانسیون اسپور با غلظت ۱۰۷ کنیدیوم در میلی ‌لیتر از جدایه ‌های Beauveria bassiana (دو جدایه)، Paecilomyces SP. (دو جدایه)، Isaria farinosa، Trichoderma koningiopsis و Fusarium verticillioides هر کدام یک جدایه به ترتیب باعث ۱۰۰، ۱۰۰، ۴۲۲، ۴۲۲، ۸۵، ۲۸۳۷، ۱۷۷ درصد مرگ و میر لاروها شدند. نتایج این زیست ‌سنجی نشان داد که در بین جدایه ‌های مزبور قارچ B. bassiana بیشترین بیماری زایی را روی لارو سوسک کلرادو دارند. همچنین طی آزمایشی اثر حشره‌ کش‌ های دسیس و دانیتول بر جوانه زنی اسپور و رشد میسلیومی B. bassiana بررسی و مشخص شد دانیتول با B. bassiana سازگار است و می ‌توان مقادیر زیر حد کشندگی آن را همراه با جدایه‌ های B. bassiana در کنترل تلفیقی سوسک کلرادو استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.