مقاله بررسی نقش همزیستی میکوریزایی در افزایش مقاومت به خشکی دو رقم سورگوم دانه ایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نقش همزیستی میکوریزایی در افزایش مقاومت به خشکی دو رقم سورگوم دانه ایی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش همزیستی میکوریزایی در افزایش مقاومت به خشکی دو رقم سورگوم دانه ایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش همزیستی میکوریزایی در افزایش مقاومت به خشکی دو رقم سورگوم دانه ایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش همزیستی میکوریزایی در افزایش مقاومت به خشکی دو رقم سورگوم دانه ایی :

مقاله بررسی نقش همزیستی میکوریزایی در افزایش مقاومت به خشکی دو رقم سورگوم دانه ایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در زراعت و اصلاح نباتات ایران از صفحه ۴۳ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: بررسی نقش همزیستی میکوریزایی در افزایش مقاومت به خشکی دو رقم سورگوم دانه ایی
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سورگوم
مقاله تنش خشکی
مقاله همزیستی میکوریزی
مقاله کلونیزاسیون ریشه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی نقش همزیستی میکوریزی در افزایش مقاومت به خشکی دو رقم سورگوم دانه ای آزمایشی به صورت اسپلیت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه عامل در سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد واحد کرج واقع در ماهدشت کرج در سال ۱۳۸۵ به اجرا درآمد. فاکتور تنش رطوبتی در سه سطح mm 50 (T۱)، mm 100 (T۲) و mm 150 (T۳) تبخیر از سطح تشت تبخیرکلاس A به عنوان عامل اصلی و عوامل رقم، در دو سطح G. S. W. 17) (V۱) K. Karaj Grain Sorghum White 17)) و (Grain sorghum orange 36) K.G.S.O. 36 (karaj) (V۲) و میکوریز در دو سطح بدون استفاده از میکوریز (m۰) و با استفاده از میکوریز (m۱) به صورت فاکتوریل، به عنوان عوامل فرعی در نظر گرفته شدند. زمانی که ارتفاع گیاه به۵۰ cm رسید، تنش رطوبتی اعمال شد. نتایج نشان دادند که با اعمال تنش رطوبتی، صفات وزن هزار دانه و تعداد خوشه در متر مربع در سطح آماری %۱ و درصد کلونیزاسیون ریشه و عملکرد دانه در سطح آماری %۵ کاهش معنی دار یافتند. استفاده از میکوریزا سبب افزایش معنی دار در وزن هزار دانه، عملکرد دانه و تعداد خوشه در سطح %۱ گردید. عامل رقم نیز در صفات تعداد خوشه، وزن هزار دانه و عملکرد دانه در سطح آماری %۱ دارای اثر معنی دار بودند. نتیجه این تحقیق نشان داد در شرایط تنش خشکی عملکرد و اجزای عملکرد دو رقم سورگوم کاهش معنی دار را نشان می دادند که می توان با به کار گیری مایه تلقیح قارچ های میکوریزی بخشی از این کاهش عملکرد را جبران نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.