مقاله تجزیه سازگاری و پایداری عملکرد هیبریدهای ذرت دانه ای با استفاده از روش الگوی پراکنش ژنوتیپی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
123 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه سازگاری و پایداری عملکرد هیبریدهای ذرت دانه ای با استفاده از روش الگوی پراکنش ژنوتیپی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه سازگاری و پایداری عملکرد هیبریدهای ذرت دانه ای با استفاده از روش الگوی پراکنش ژنوتیپی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه سازگاری و پایداری عملکرد هیبریدهای ذرت دانه ای با استفاده از روش الگوی پراکنش ژنوتیپی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه سازگاری و پایداری عملکرد هیبریدهای ذرت دانه ای با استفاده از روش الگوی پراکنش ژنوتیپی :

مقاله تجزیه سازگاری و پایداری عملکرد هیبریدهای ذرت دانه ای با استفاده از روش الگوی پراکنش ژنوتیپی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۱۴۷ تا ۱۵۹ منتشر شده است.
نام: تجزیه سازگاری و پایداری عملکرد هیبریدهای ذرت دانه ای با استفاده از روش الگوی پراکنش ژنوتیپی
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ذرت دانه ای
مقاله هیبریدهای دیررس و متوسط رس
مقاله پایداری عملکرد
مقاله تجزیه الگوی پراکنش ژنوتیپی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در راستای بررسی اثرمتقابل ژنوتیپ × محیط و تعیین الگوهای سازگاری عمومی و خصوصی عملکرد هیبریدهای ذرت دانه ای، از روش امی (تجزیه اثرات اصلی جمع پذیر و اثر متقابل ضرب پذیر) استفاده شد. در این تحقیق ۱۲ هیبرید دیررس و متوسط رس ذرت در ۲۴ محیط شامل دو سال و ۱۲ مکان مورد مطالعه قرار گرفت. آزمایش در ۲ سال زراعی ۱۳۸۱ و ۱۳۸۲ و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار انجام شد. بر اساس نتایج بدست آمده از تجزیه واریانس های ساده و مرکب تفاوت های معنی داری بین کلیه ژنوتیپ ها مشاهده شد. بر اساس تجزیه امی مشخص شد که اثرات تیمار، مدل، ژنوتیپ، محیط و اثر متقابل ژنوتیپ × محیط بسیار معنی ‌دار هستند و چهار مولفه اول در مجموع بیش از ۸۰% از مجموع مربعات اثر متقابل را بیان نمودند. بر مبنای بای پلات اجزا ژنوتیپ، مکان و محیطی اولین مولفه اصلی اثر متقابل و میانگین‌ های عملکرد ژنوتیپ‌ ها، محیط‌ ها و مکانها و همچنین نتایج تجزیه خوشه‌ ای ارزشهای ژنوتیپی و محیطی نتیجه ‌گیری شد که Sc ۷۶ با دارا بودن کمترین IPC1 پایدارترین واکنش را دارد. گروه بندی ژنوتیپ ‌ها بر اساس آماره‌ های پایداری مدل AMMI4 (SIP4، EV4 و AMGE4) تایید کننده نتیجه فوق بود، تجزیه الگوی واکنش ژنوتیپی بر اساس دو مولفه اول معنی ‌دار مدل، نیز Sc ۷۶ را به عنوان پایدارترین رقم جهت گزینش و یا ورود به برنامه‌ های اصلاحی متمایز کرد. لذا بر مبنای نتایج این پژوهش سینگل کراس های ۷۲۵ و ۷۲۶ به ترتیب با عملکردهای ۹۳۱۱ و ۸۴۱۱ تن در هکتار و واکنش پایدار در همه‌ محیط‌ ها به عنوان ارقام مناسب پایدار برای توصیه به زارعین و یا ورود به برنامه ‌های اصلاحی معرفی می ‌شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.