مقاله (مقاله مروری) اثر پروبیوتیکها در پیش گیری و درمان بیماری های گوارشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله (مقاله مروری) اثر پروبیوتیکها در پیش گیری و درمان بیماری های گوارشی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله (مقاله مروری) اثر پروبیوتیکها در پیش گیری و درمان بیماری های گوارشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله (مقاله مروری) اثر پروبیوتیکها در پیش گیری و درمان بیماری های گوارشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله (مقاله مروری) اثر پروبیوتیکها در پیش گیری و درمان بیماری های گوارشی :

مقاله (مقاله مروری) اثر پروبیوتیکها در پیش گیری و درمان بیماری های گوارشی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در زیست فناوری میکروبی از صفحه ۵۳ تا ۵۹ منتشر شده است.
نام: (مقاله مروری) اثر پروبیوتیکها در پیش گیری و درمان بیماری های گوارشی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیماری های گوارشی
مقاله پروبیوتیک ها
مقاله درمان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که اثرات مفیدی بر سلامت دستگاه گوارش دارند. پروبیوتیک ها این کار را از طریق تعدیل فلور میکروبی روده انجام می دهند. هدف از این مطالعه مرور شواهد بالینی موجود در مورد اثرات پروبیوتیک ها در پیش گیری و درمان بیماری های گوارشی در طول سالهای ۲۰۱۰ – ۱۹۹۰ بوده است.
روش بررسی: مقالات مرتبط با موضوع مورد مطالعه در دو پایگاه اینترنتی PubMed و Sciencedirect جست و جو شدند و کارآزمایی های بالینی و مقالات مروری سیستماتیکی که اثرات پروبیوتیک ها را در پیش گیری و درمان بیماری های گوارشی بررسی کرده بودند، وارد مطالعه شدند.
یافته ها: در حال حاضر شواهد خوبی در مورد اثرات درمانی پروبیوتیک ها در اسهال عفونی، اسهال ناشی از مصرف آنتی بیوتیک ها و عدم تحمل لاکتوز موجود است. شواهدی نیز در مورد اثرات مفید پروبیوتیک ها در درمان بیماری های التهابی روده، سندرم روده تحریک پذیر، یبوست، آلودگی به هلیکوباکترپیلوری و پیش گیری از سرطان کولون بدست آمده است ولی بدلیل حجم نمونه پایین، محدودیت های روش های مطالعاتی و استفاده از سویه های مختلف باکتری های پروبیوتیک اظهار نظر قطعی در مورد نتایج این مطالعات مشکل است. به منظور تعیین سویه و دوز موثر پروبیوتیک ها در بیماری های مختلف، انجام مطالعات بالینی بیشتر ضروری است.
نتیجه گیری: پروبیوتیک ها می توانند به عنوان درمان کمکی در بیماری های گوارشی استفاده شوند ولی نیاز به مطالعات بیشتر و با طراحی مناسب برای روشن شدن کارایی و ایمنی پروبیوتیک ها در پیش گیری و درمان بیماری های گوارشی و مکانیسم اثر آنها می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.