مقاله چه کسانی بیشتر به تغذیه خود توجه می کنند: مطالعه سلامت از دیدگاه مردم ایران


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله چه کسانی بیشتر به تغذیه خود توجه می کنند: مطالعه سلامت از دیدگاه مردم ایران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله چه کسانی بیشتر به تغذیه خود توجه می کنند: مطالعه سلامت از دیدگاه مردم ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چه کسانی بیشتر به تغذیه خود توجه می کنند: مطالعه سلامت از دیدگاه مردم ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله چه کسانی بیشتر به تغذیه خود توجه می کنند: مطالعه سلامت از دیدگاه مردم ایران :

مقاله چه کسانی بیشتر به تغذیه خود توجه می کنند: مطالعه سلامت از دیدگاه مردم ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۰ در پایش از صفحه ۳۸۱ تا ۳۹۰ منتشر شده است.
نام: چه کسانی بیشتر به تغذیه خود توجه می کنند: مطالعه سلامت از دیدگاه مردم ایران
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تغذیه
مقاله شیوه زندگی
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
وضعیت تغذیه همانند سایر مولفه های شیوه زندگی می تواند بر روی مرگ و میر تاثیر بگذارد. به طوری که تغذیه با پنج علت از ده عامل اصلی مرگ در ارتباط است. شیوه زندگی در کشور ایران با توجه به رشد جمعیت، تغییرات میزان شهرنشینی، تغییرات اجتماعی-اقتصادی و همچنین دسترسی گسترده به اطلاعات در حال دگرگونی است و این تغییرات می تواند تاثیر قابل توجهی بر سلامت افراد جامعه داشته باشد. مطالعه حاضر با هدف بررسی میزان توجه مردم کشور ایران به تغذیه خود و ارتباط آن با سایر مولفه های شیوه زندگی انجام شده است. این مطالعه از نوع «مقطعی» بوده و جمعیت هدف عبارت از کل جمعیت ۱۸ تا ۶۵ سال کشور ایران بودند. جمعیت تحت مطالعه به صورت نمونه گیری چند مرحله ای وارد مطالعه شدند. حجم نمونه در کل کشور ۲۴۰۰۰ نفر برآورد شد که برای جلوگیری از ریزش نمونه ها ۲۷۸۸۳ نفر مورد پرسشگری قرار گرفتند. نتایج این مطالعه نشان داد که ۲۸ درصد از جمعیت کشور اصلا به تغذیه خود توجه ندارند. ۹۳ درصد به میزان کم و بسیار کم، ۳۴۹ درصد به میزان متوسط، ۳۳۹۳ درصد به میزان زیاد و ۱۳۴ درصد به میزان خیلی زیاد به تغذیه خود توجه می کنند. ۰۳ درصد نیز پاسخی به سوال ندادند. نتایج این مطالعه، گروه های پرخطر را به تفکیک گروه های جمعیتی مختلف مشخص نمود. از نظر توجه به تغذیه خود، جمعیت های مطلقه دارای کمترین امتیاز و گروه مجرد دارای بیشترین امتیاز هستند. دانش آموزان و دانشجویان دارای بیشترین امتیاز و افراد بیکار دارای کمترین امتیاز هستند. این امتیاز با سن نسبت معکوس و با درآمد ارتباط مستقیم دارد. نتایج مطالعه حاضر همچنین نشان داد که هر چه میزان توجه به تغذیه افزایش می یابد، افراد از دخانیات کمتری استفاده کرده و میزان ورزش کردن و همچنین نشاط آن ها بالاتر می باشد. در ضمن افرادی که امتیاز مولفه های شیوه زندگی در آنها بالاتر است، بیشتر به سلامتی خود اهمیت می دهند و خود را بیشتر سالم می دانند. به طور کلی می توان نتیجه گیری کرد که مولفه های شیوه زندگی با یکدیگر دارای ارتباط هماهنگ هستند و وضعیت مجموعه مولفه ها نیز با بینش مردم جامعه نسبت به سلامتی خود ارتباطی هم جهت دارد. این یافته ها برای طراحی مداخلات مناسب برای ارتقای شیوه زندگی و سلامتی افراد جامعه کمک کننده است، زیرا نشان می دهد که هر تغییری در مولفه های شناختی و رفتاری انسان می تواند به تغییراتی در سایر مولفه ها نیز منجر شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.