مقاله مقایسه اثر تمرین های هاتایوگا و آمادگی جسمانی بر اضطراب و افسردگی زنان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثر تمرین های هاتایوگا و آمادگی جسمانی بر اضطراب و افسردگی زنان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر تمرین های هاتایوگا و آمادگی جسمانی بر اضطراب و افسردگی زنان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر تمرین های هاتایوگا و آمادگی جسمانی بر اضطراب و افسردگی زنان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر تمرین های هاتایوگا و آمادگی جسمانی بر اضطراب و افسردگی زنان :

مقاله مقایسه اثر تمرین های هاتایوگا و آمادگی جسمانی بر اضطراب و افسردگی زنان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۰ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از صفحه ۴۸ تا ۵۴ منتشر شده است.
نام: مقایسه اثر تمرین های هاتایوگا و آمادگی جسمانی بر اضطراب و افسردگی زنان
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هاتایوگا
مقاله آمادگی جسمانی
مقاله اضطراب
مقاله افسردگی
مقاله زنان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: میزان ابتلا به اضطراب و افسردگی در دو دهه اخیر گسترش یافته است. محققان در جستجوی راه های غیرتهاجمی و دارویی جهت درمان این اختلال ها هستند که از آن میان هاتایوگا به عنوان پزشکی مکمل مورد توجه قرار گرفته است.
هدف: مطالعه به منظور مقایسه اثر تمرین های هاتایوگا و آمادگی جسمانی بر اضطراب و افسردگی زنان انجام شد.
مواد و روش ها: این پژوهش نیمه تجربی در سال ۱۳۸۸ بر روی زنان واجد شرایط مراجعه کننده به باشگاه های برگزارکننده یوگا و آمادگی جسمانی شهر شیراز (۴۲ نفر) انجام شد. زنانی که به علت اضطراب و افسردگی به پزشک مراجعه کرده بودند و دارو استفاده نمی کردند، در صورت تمایل وارد مطالعه شدند. این افراد در دو گروه مساوی تحت ۲۴ جلسه تمرین هاتایوگا و آمادگی جسمانی قرار گرفتند. تمرین ها به صورت سه جلسه در هفته و هر جلسه ۹۰ دقیقه و به مدت دو ماه انجام شدند. به منظور سنجش اضطراب و افسردگی از پرسش نامه چند عاملی سنجش افسردگی، اضطراب و فشار روانی استفاده شد. داده ها با آزمون های آماری کلموگروف اسمیرنوف، t زوج، یومن ویتنی و ویلکاکسون تحلیل شدند.
یافته ها: میانگین سن زنان شرکت کننده در پژوهش
۴۳± ۳۰۴ سال بود. اختلاف میزان اضطراب و افسردگی قبل و بعد از تمرین ها در گروه هاتایوگا معنی دار بود (P<0.05). اما این اختلاف در گروه آمادگی جسمانی معنی دار نبود؛ هر چند کاهش نشان می داد. همچنین نتایج پس آزمون اضطراب و افسردگی در گروه هاتایوگا به طور معنی داری بهتر از گروه آمادگی جسمانی بود (P=0.001).
نتیجه گیری: با توجه به یافته ها، تمرین های دو ماهه هاتایوگا و آمادگی جسمانی می توانند به عنوان درمان های مکمل برای کاهش اضطراب و افسردگی مد نظر قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.