مقاله اکسیداسیون چربی و کربوهیدرات طی یک فعالیت ورزشی فزاینده وامانده ساز در دوچرخه سواران حرفه ایی و آماتور نخبه


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اکسیداسیون چربی و کربوهیدرات طی یک فعالیت ورزشی فزاینده وامانده ساز در دوچرخه سواران حرفه ایی و آماتور نخبه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اکسیداسیون چربی و کربوهیدرات طی یک فعالیت ورزشی فزاینده وامانده ساز در دوچرخه سواران حرفه ایی و آماتور نخبه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اکسیداسیون چربی و کربوهیدرات طی یک فعالیت ورزشی فزاینده وامانده ساز در دوچرخه سواران حرفه ایی و آماتور نخبه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اکسیداسیون چربی و کربوهیدرات طی یک فعالیت ورزشی فزاینده وامانده ساز در دوچرخه سواران حرفه ایی و آماتور نخبه :

مقاله اکسیداسیون چربی و کربوهیدرات طی یک فعالیت ورزشی فزاینده وامانده ساز در دوچرخه سواران حرفه ایی و آماتور نخبه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اردیبهشت ۱۳۹۰ در مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران از صفحه ۹۰ تا ۹۷ منتشر شده است.
نام: اکسیداسیون چربی و کربوهیدرات طی یک فعالیت ورزشی فزاینده وامانده ساز در دوچرخه سواران حرفه ایی و آماتور نخبه
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اکسیداسیون
مقاله چربی
مقاله کربوهیدرات
مقاله تمرین
مقاله دوچرخه سوار حرفه ای
مقاله آماتور

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: هدف از پژوهش حاضر مقایسه اکسیداسیون چربی و کربوهیدرات طی شدت های مختلف ورزش تا واماندگی در دوچرخه سواران حرفه ایی و آماتور است.
مواد و روش ها: در این پژوهش ۴۲ نفر دوچرخه سوار حرفه ایی و ۳۱ نفر دوچرخه سوار آماتور (نخبه) شرکت کردند. آزمودنی ها یک آزمون ورزشی فزاینده را بر چرخ کارسنج با ۵۰ وات افزایش در هر ۳ دقیقه تا واماندگی اجرا کردند. نسبت تبادل تنفسی (RER) و ضربان قلب هنگام فعالیت ثبت شد. میانگین حجم اکسیژن دمی، حجم دی اکسید بازدمی و RER در طول زمان استراحت و ۳ دقیقه پایانی بارهای کاری ثبت و مقدار اکسیداسیون کربوهیدرات و چربی با استفاده از معادله های عنصرسنجی محاسبه گردید.
یافته ها: یافته های پژوهش نشان داد مقدار RER در حالت استراحت و شدت ۲۰۰ وات بین دو گروه دوچرخه سوار حرفه ای و آماتور تفاوت معنی داری ندارد، ولی در شدت های ۳۰۰ و ۴۰۰ وات RER در دوچرخه سواران حرفه ای به طور معنی داری از دوچرخه سواران آماتور پایین تر می باشد (P=0.01). بین دو گروه دوچرخه سواران آماتور و حرفه ای در مقدار و درصد اکسیداسیون کربوهیدرات و چربی تفاوت معنی داری در حال استراحت و شدت های مختلف وجود نداشت.
نتیجه گیری: تفاوت اندکی در مورد استفاده از کربوهیدرات و چربی بین دوچرخه سواران حرفه ای و آماتور وجود دارد، ولی همین تفاوت اندک و صرفه جویی اندک دوچرخه سواران حرفه ای در استفاده از کربوهیدرات ها موجب تفاوت عملکردی عمده ای بین آنها می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.