مقاله مقایسه اثر ZOE و فرموکروزول بر استحکام باند برشی کامپوزیت به عاج در دندان‌ های شیری


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثر ZOE و فرموکروزول بر استحکام باند برشی کامپوزیت به عاج در دندان‌ های شیری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر ZOE و فرموکروزول بر استحکام باند برشی کامپوزیت به عاج در دندان‌ های شیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر ZOE و فرموکروزول بر استحکام باند برشی کامپوزیت به عاج در دندان‌ های شیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر ZOE و فرموکروزول بر استحکام باند برشی کامپوزیت به عاج در دندان‌ های شیری :

مقاله مقایسه اثر ZOE و فرموکروزول بر استحکام باند برشی کامپوزیت به عاج در دندان‌ های شیری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران) از صفحه ۵۰ تا ۵۵ منتشر شده است.
نام: مقایسه اثر ZOE و فرموکروزول بر استحکام باند برشی کامپوزیت به عاج در دندان‌ های شیری
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فرموکرزول
مقاله زینک اکساید اوژنول
مقاله کامپوزیت رزین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: آلودگی سطح عاج با انواع موادی که در دندانپزشکی کودکان مورد استفاده قرار می ‌گیرد، بر روی استحکام باند مواد چسبنده موثر است. هدف از این مطالعه آزمایشگاهی بررسی اثر ZOE و فرموکروزول بر استحکام باند برشی کامپوزیت به عاج دندان‌ های شیری بود.
روش بررسی: تعداد ۷۲ دندان مولر دوم شیری کشیده شده انتخاب و در رزین آکریلی مانت شدند. سپس مینای سطوح انتخاب شده (باکال یا لینگوال) تا اکسپوز شدن عاج برداشته شد و سطوح توسط کاغذ سیلیکون ۳۲۰ grit، صاف و یکنواخت شدند. تعداد کل سطوح به ۴ گروه ۱۸ تایی به صورت تصادفی تقسیم شدند: گروه A، گروه کنترل و فاقد پیش درمانی بود. گروه B، سطوح عاجی توسط ZOE (زولیران) پوشیده شدند. گروه C، سطوح عاجی توسطZOE (Kemdent) پوشیده شدند. گروه D، سطوح عاجی در مجاورت پنبه آغشته به فرموکروزول قرار گرفتند. تمام نمونه ‌ها توسط فویل آلومینیومی ‌پوشیده شده و به مدت ۷ روز در آب مقطر ۳۷oC نگهداری شدند. پس از ۷ روز پانسمان ‌ها برداشته شدند. سپس هر سطح عاجی توسط اسید فسفریک۳M (ESPE/USA) %35 به مدت ۱۵ ثانیه اچ شد. پس از شستشو و خشک کردن از اَدهزیو ۳M (ESPE/USA) Single bond طبق دستور روی سطوح عاجی استفاده شد و به مدت ۲۰ ثانیه نوردهی انجام شد. سپس استوانه ‌هایی از کامپوزیت P60 با قطر داخلی ۴ و ارتفاع ۳ میلی ‌متر بر روی سطح آماده شده قرار گرفت و از هر طرف به مدت۴۰ ثانیه نوردهی به کامپوزیت انجام شد. بعد از ۲۴ ساعت نمونه‌ ها تحت نیروی برشی و با سرعت۰۵ میلی ‌متر / دقیقه تا نقطه شکست بارگذاری شدند. مقایسه استحکام باند برشی محاسبه و داده‌ ها توسط نرم‌ افزار آماری SPSS و آزمون ANOVA و Tukey آنالیز شدند.
یافته ‌ها: میانگین استحکام باند برشی در گروه ۱۷۵۲±۳ :A، در گروه ۱۵.۴۱±۳۳ :B، در گروه۱۵۶۳±۳۲ :C ، در گروه۱۸۵۷±۳۸ مگاپاسکال بود. اختلاف آماری معنی ‌داری بین گروه A و B،A و C، D و Aوجود نداشت (P>0.05).
نتیجه‌ گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که استفاده از ZOE زولیران وKemdent ، همچنین استفاده از فرموکرزول کاهش چندانی در استحکام پیوند برشی کامپوزیت به عاج ایجاد نمی ‌کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.