مقاله مقایسه باورهای انگیزشی و راهبردهای یادگیری خود تنظیمی در دانش آموزان تیز هوش و عادی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه باورهای انگیزشی و راهبردهای یادگیری خود تنظیمی در دانش آموزان تیز هوش و عادی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه باورهای انگیزشی و راهبردهای یادگیری خود تنظیمی در دانش آموزان تیز هوش و عادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه باورهای انگیزشی و راهبردهای یادگیری خود تنظیمی در دانش آموزان تیز هوش و عادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه باورهای انگیزشی و راهبردهای یادگیری خود تنظیمی در دانش آموزان تیز هوش و عادی :

مقاله مقایسه باورهای انگیزشی و راهبردهای یادگیری خود تنظیمی در دانش آموزان تیز هوش و عادی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در (روان شناسی اجتماعی (یافته های نو در روان شناسی از صفحه ۴۷ تا ۵۹ منتشر شده است.
نام: مقایسه باورهای انگیزشی و راهبردهای یادگیری خود تنظیمی در دانش آموزان تیز هوش و عادی
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تیز هوش
مقاله راهبردهای خود تنظیمی
مقاله انگیزش
مقاله خود کفایتی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف پژوهش حاضر، مقایسه راهبردهای یادگیری خود تنظیمی و باورهای انگیزشی در میان دانش آموزان تیز هوش و عادی بود. بدین منظور نمونه ای به حجم ۱۱۴ دانش آموز مقطع دبیرستان متشکل از ۵۸ دانش آموز تیزهوش (۲۹ پسر و ۲۹ دختر) و ۵۶ دانش آموز عادی (۲۷ پسر و ۲۹ دختر ) به روش نمونه گیری تصادفی ساده، انتخاب و به وسیله پرسشنامه ام. اس.ال.کیو پنتریچ و دی گروت (۱۹۹۰) ارزیابی شدند. داده های جمع آوری شده با استفاده از روش آمار توصیفی (میانگین، انحراف معیار) و واریانس چند متغیره (مانوا) تحلیل شد. نتایج حاکی از آن بود که بین دانش آموزان تیز هوش و عادی به لحاظ استفاده از راهبردهای یادگیری خود تنظیمی تفاوت معناداری وجود دارد. افزون بر این، نتایج نشان داد که بین دختران و پسران در استفاده از انواع راهبردهای یادگیری خودتنظیمی تفاوت معناداری وجود ندارد. همچنین مقایسه دانش آموزان تیزهوش و عادی در مولفه های باور انگیزشی (خود کفایتی، ارزش درونی و اضطراب امتحان) بیانگر تفاوت دو گروه در مولفه ارزش درونی بود، اما تفاوت جنسیتی در هیچ یک از مولفه های باور انگیزشی معنادار نبود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.