مقاله بررسی گیاه پالایی کروم و آلومینیوم موجود در آب تالاب میقان توسط گیاه شبدر برسیم Trifolium alexandrium


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی گیاه پالایی کروم و آلومینیوم موجود در آب تالاب میقان توسط گیاه شبدر برسیم Trifolium alexandrium دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی گیاه پالایی کروم و آلومینیوم موجود در آب تالاب میقان توسط گیاه شبدر برسیم Trifolium alexandrium  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی گیاه پالایی کروم و آلومینیوم موجود در آب تالاب میقان توسط گیاه شبدر برسیم Trifolium alexandrium،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی گیاه پالایی کروم و آلومینیوم موجود در آب تالاب میقان توسط گیاه شبدر برسیم Trifolium alexandrium :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
فلزات سنگین به علت اثرات سمی و پتانسیل تجمع زیستی در بسیاری از گونه های آبزی، قابل توجه هستند. فلزات سنگین به طور طبیعی در سطوح مختلف زمین و آب ها وجود دارند، اگر میزان این فلزات بیش تر از میزان طبیعی شود، با توجه به ثبات شیمیایی، تجزیه پذیری ضعیف و داشتن قدرت تجمع زیستی، در بدن موجودات زنده تبدیل به آلاینده های مضر می شوند. تیمار زیستی که توسط گیاهان (گیاه پالایی) انجام می شود به دلیل کاهش هزینه ها و مؤثر و سازگار بودن با محیط زیست بیش از سایر روش ها مورد توجه قرار می گیرد. هدف این تحقیق بررسی امکان گیاه پالایی فلزات سنگین کروم و آلومینیوم توسط گیاه شبدر برسیم از آب های آلوده تالاب میقان است. این آزمایش در قالب طرحی کاملا تصادفی با ۴سطح از آب تالاب میقان (۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ درصد) و آب شرب به عنوان گروه شاهد، با سه تکرار برای هر تیمارانجام گرفت. نتایج نشان داد با افزایش غلظت آب تالاب میزان انباشت این فلزات در اندام های گیاه، به ویژه ریشه معنی دار بوده است (۰۵/۰>p) . بیشترین جذب فلزات کروم و آلومینیوم در ریشه، به ترتیب در تیمار ۱۰۰درصد و صفر(شاهد)مشاهده شد، که به ترتیب حدود ۰۳۱/۰ و۳۹۴/۰ میلی گرم بر کیلو گرم و کمترین جذب در اندام هوایی گیاه و در تیمار ۱۰۰درصد آب تالاب، به ترتیب حدود ۰۰۲/۰ و۰۲۴۶/۰ میلی گرم بر کیلو گرم بود. این نتیجه می تواند نشان دهنده توانایی گیاه به خصوص ریشه، در جذب این فلزات سنگین باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.