مقاله گلیکولیزه کردن روشی امیدبخش برای اصلاح پروتئین های غذایی: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ساختاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گلیکولیزه کردن روشی امیدبخش برای اصلاح پروتئین های غذایی: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ساختاری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گلیکولیزه کردن روشی امیدبخش برای اصلاح پروتئین های غذایی: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ساختاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گلیکولیزه کردن روشی امیدبخش برای اصلاح پروتئین های غذایی: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ساختاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گلیکولیزه کردن روشی امیدبخش برای اصلاح پروتئین های غذایی: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ساختاری :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
گلایکیشن (گلیکولیزه کردن) یا به عبارتی واکنش میلارد، موجب بهبود ویژگی های عملکردی پروتئین های موجود در مواد غذایی می شود. حلالیت ف قابلیت نگهداری آب، قدرت ایجاد ژل و خصوصیات امولسیون کنندگی از جمله این خصوصیات است. هرچه رطوبت محصول پایین باشد این واکنش با سرعت بالاتری انجام می پذرد. به همین دلیل است که مواد غذایی خشک و کنسانتره بیشتر در معرض قهوه ای شدن قرار دارند. گلایکیشن نیازی به افزودن هیچ ماده شیمیایی ندارد که این موضوع باعث می شود که گلایکیشن به عنوان یک روش مطمئن برای اصلاح پروتئین های غذایی در صنایع به کار رگفته شود. همانطور که می دانیم خصوصیات عملکردی تابع ساختار مولکولی بوده و با توجه به این مهم شناخت فرایند گلیکوکنژوگه بیش از پیش مورد توجه قرار می گیرد. بنابراین بررسی روش های سیستماتیک که در قالب پروژه های تحقیقاتی انجام پذیرفته است، می تواند کمک بسزایی در این راستا کند. هدف مقاله پیش رو مطالعه و کاوش در پژوهش های صورت پذیرفته در مورد فرآیند مطروحه و نیز مقایسه نتایج حاصل از تحقیقات است. ویژگی های فیزیکوشیمیایی که در این مقاله مورد توجه قرار گرفته شامل بررسی ظرفیت گلایکیشن ، نقطه ایزوالکتریک، آب دوستی سطحی و رئولوژی محصول است. مطالعه ریزساختار های محصول گلیکوکنژوکه شده و بررسی ساختمان های اول، دوم ، سوم و چهارم پروتئین های تحت تاثیر واکنش میلارد از جمله مواردی است که به لحاظ ساختاری مورد بررسی قرار گرفته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.