مقاله مروری بر عمل آوری و فرآوری کوسه ماهیان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر عمل آوری و فرآوری کوسه ماهیان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر عمل آوری و فرآوری کوسه ماهیان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر عمل آوری و فرآوری کوسه ماهیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر عمل آوری و فرآوری کوسه ماهیان :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
تنها حدود ۳۵۰ گونه کوسه در سراسر جهان شناخته شده اند، درحالی که ماهیان استخوانی حدود ۲۱۰۰۰ گونه تخمین زده می شوند. کوسه ها نق مهمی در دریا دارند بسیاری از گونه های بزرگ آنها در راس زنجیره های غذایی دریایی هستند و شکار ماهیان، اسکوئیدها، اختاپوس ها، سخت پوستان و بی مهرگان کفزی به وسیله کوسه ها زنجیره غذایی را تعادل نگه می دارند البته استثنائاتی نیز وجود دارد مثلا کوسه آرام (Cetorhinus maximus) که از زئوپلانکتون ها تغذیه می کند و همچنین کوسه وال که از زئوپلانکتون ها و نکتون ها به خصوص ماهیان گله ای تغذیه می کند. برخی از کوسه ها دارای اهمیت تجاری به عنوان غذا هستند به خصوص که در سال های اخیر با صید بیش از حد ماهیان استخوانی ذخایر ماهیان استخوانی رو به کاهش گذاشته ارزش اقتصادی کوسه ها پررنگ تر شده است. کوسه ها و خویشاوندان آنها می توانند محصولات چندگانه قابل استفاده ای نه فقط محدود به گوشت، باله ها، کبد، غضروف، آرواره ها و دندان ها را فراهم آورند. متاسفانه هر ساله ده ها میلیون کوسه صید شده در صنعت صید باله هایشان جدا می شوند و لاشه آنها از کشتی به دریا انداخته می شود . این عملیات تحت عنوان باله زنی اسراف قابل توجهی به بار می آورد. زیرا که باله ها به طور متوسط تنها حدود ۵ درصد از وزن کل کوسه را شامل می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.