مقاله جایگزینی شکر با استفاده از قند الکلی ایزومالت


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جایگزینی شکر با استفاده از قند الکلی ایزومالت دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جایگزینی شکر با استفاده از قند الکلی ایزومالت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جایگزینی شکر با استفاده از قند الکلی ایزومالت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جایگزینی شکر با استفاده از قند الکلی ایزومالت :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
کیک محصولی پرطرفدار در میان وعده های غذایی مصرفی می باشد.حجم بالایی از میزان شکر در تولید کیک در ایجاد بیماریهایی مثل دیابت و چاقی بسیار موثر می باشد.بنابراین تولید محصولی با کالری پایین تر اما با شیرینی برابر با ساکارز می تواند به عنوان اولویتی در پروژه های تحقیقاتی صنعت غلات گنجانده شود. ایزومالت سطح گلوکز و انسولین خون را چندان افزایش نمی دهد، ملین است و پوسیدگی کانی های دندان را در مراحل اولیه، ترمیم می کند. ایزومالت یک کربوهیدرات کم هضم است و مانند فیبرهای غذایی عمل می کند. در این پژوهش از ایزومالت به عنوان جایگزین ساکارز در تولید محصول کم کالری استفاده شد. که نتایج حاصل از ارزیابی حسی نشان داد که نمونه حاوی ایزومالت دارای شیرینی ملایم تر ، دارای بافتی درشت تر و تخلخل بیشتری همراه بود. رنگ مغز کیک روشن تر از نمونه شاهد بوده است. بوی نمونه حاوی ایزومالت امتیاز کمتری را کسب نمود. در کل محصول مناسب تولید شد و مورد پسند ارزیاب ها بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.