مقاله بررسی الگوی تغذیه ای و میان وعده های غذایی در دانشجویان علوم پزشکی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی الگوی تغذیه ای و میان وعده های غذایی در دانشجویان علوم پزشکی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی الگوی تغذیه ای و میان وعده های غذایی در دانشجویان علوم پزشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی الگوی تغذیه ای و میان وعده های غذایی در دانشجویان علوم پزشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی الگوی تغذیه ای و میان وعده های غذایی در دانشجویان علوم پزشکی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
هدف: الگوی تغذیه ای سالم از جمله اجزای اصلی روش زندگی هر فرد است که عدم رعایت آن می تواند خطر بیماریهای مهمی همچون سرطان و بیماری عروق کرونر را افزایش دهد. از آنجا که دانشجویان مدتی از زندگی خود را دور از خانواده زندگی می کنند؛ تغییر در نظم زندگی و دستیابی به آزادی بیشتر، بر الگوی تغذیه ای سالم آنان تاثیر می گذارد. این مطالعه با هدف بررسی الگوی تغذیه ای و میان وعده های غذایی در دانشجویان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در سال ۱۳۹۲ انجام گرفت. روش پژوهش: یک پژوهش توصیفی مقطعی با استفاده از پرسشنامه ای پژوهشگر ساخته متشکل از سوالات مربوط آگاهی ازرژیم غذایی سالم، استفاده از میان وعده ها و محتوای آنها و موانع استفاده از میان وعده های غذایی انجام شد. نمونه گیری به روش تصادفی طبقه بندی شده با تکمیل پرسشنامه توسط ۱۲۵ نفر از دانشجویان رشته های پرستاری، فوریتهای پزشکی و بهداشت عمومی انجام گردید. داده ها به کمک نرم افزار SPSS-22 با استفاده از آمار توصیفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج و بحث: بیشترین (۵۲%) افراد مورد پژوهش زن و در گروه سنی ۲۰-۲۴/۹ سال (۸۶/۴% ) بودند . ۸۸% آنها درباره رژیم غذایی سالم دانش و آگاهی داشتند. کربوهیدراتها بیشترین (۵۰%) گروه غذایی مصرفی روزانه را تشکیل می داد. ۷۲% افراد مورد پژوهش همیشه از صبحانه استفاده می کردند. ۷۲% افراد مورد پژوهش از میان وعده های غذایی استفاده می کردند که بیشترین میان وعده مورد استفاده (۳۰/۷%) را میوه ها و سبزیجات تشکیل می دادند. دانشجویان عمده ترین دلیل عدم استفاده از میان وعده ها را کمبود وقت (۳۰/۷%) یا هزینه زیاد میان وعده های سالم (۲۶/۴%) ذکر کردند. نتیجه گیری کلی: یافته ها نشان داد دانشجویان از تغذیه سالم آگاهی داشته و میوه ها بیشترین میان وعده غذایی آنها را تشکیل می داد. توصیه می شود در برنامه غذایی دانشگاهها از میوه ها و لبنیات به همراه غذاهای اصلی استفاده بیشتری شود زیرا یکی از دلایل مهم عدم مصرف میان وعده های سالم توسط دانشجویان، هزینه زیاد ذکر شده بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.