مقاله بررسی نقش جوامع محلی در مدیریت عرصه های جنگلی (مطالعه موردی: منطقه جنگلی دوپلان استان چهارمحال و بختیاری)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نقش جوامع محلی در مدیریت عرصه های جنگلی (مطالعه موردی: منطقه جنگلی دوپلان استان چهارمحال و بختیاری) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش جوامع محلی در مدیریت عرصه های جنگلی (مطالعه موردی: منطقه جنگلی دوپلان استان چهارمحال و بختیاری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش جوامع محلی در مدیریت عرصه های جنگلی (مطالعه موردی: منطقه جنگلی دوپلان استان چهارمحال و بختیاری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش جوامع محلی در مدیریت عرصه های جنگلی (مطالعه موردی: منطقه جنگلی دوپلان استان چهارمحال و بختیاری) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
کارکردهای مورد انتظار از جنگل ها بطور عام و جنگل های خارج از شمال بطور خاص از جنبه های مختلف مطرح می باشد. زندگی مردم ساکن جنگل های زاگرس نسبت به سایر نقاط کشور، بسیار مشکل تر است. نبود عرصه های کار و تولید، بالا بودن جمعیت در واحد سطح و نبود توسعه اقتصادی مناسب، باعث وابستگی شدید مردم ساکن در این جنگل ها به منابع طبیعی این ناحیه شده است. جنگلداری و مدیریت جنگل های زاگرس، توجه به مسایل اجتماعی و تعامل مردم و طبیعت را می طلبد. این تحقیق به منظور بررسی وضعیت جمعیتی، اقتصادی و اجتماعی و نیز جنگلشناسی منطقه جنگلی دوپلان صورت گرفته است. منطقه مورد بررسی در شهرستان اردل استان چهارمحال و بختیاری واقع شده است. ارزیابی اقتصادی و اجتماعی منطقه از طریق روش های پژوهشی PRA و پیمایشی انجام شده و مهمترین عوامل اقتصادی و اجتماعی مؤثر بر زندگی اهالی منطقه و نیز نقش اهالی بر مدیریت عرصه های جنگلی پیرامون منطقه مطالعه شده است. به طور کلی توسعه نیافتگی در سطح منطقه یکی از محدودیت های جذب ساکنین این عرصه ها در سایر فعالیت های اقتصادی است. تحت چنین شرایطی و فقدان ظرفیت های کافی برای جذب این افراد در سایر مشاغل که وابستگی معاش آنها را به این عرصه ها کاهش دهد، تکیه کردن به خروج آنان از عرصه، ما را با مقاومت های اجتماعی مواجه می نماید. وقتی این موضوع را در مقیاس وسیع و در قالب برنامه ای دراز مدت مورد ارزیابی قرار دهیم درمی یابیم که خروج از این تنگنا در چارچوب ظرفیت ها و امکانات منابع طبیعی امری غیرقابل دسترس می آید. به دلیل دوری منطقه مورد طرح از مرکز استان و همچنین استفاده حداکثر از امکانات موجود در منطقه می توان با کمک روستاییان در صیانت و حمایت از جنگل ها تلاش کرد. بنابراین پیشنهاد می شود در منطقه از شیوه جنگلداری مشارکتی استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.