مقاله تشخیص کیفیت پخت آرد گندم و آرد چاودار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تشخیص کیفیت پخت آرد گندم و آرد چاودار دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تشخیص کیفیت پخت آرد گندم و آرد چاودار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تشخیص کیفیت پخت آرد گندم و آرد چاودار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تشخیص کیفیت پخت آرد گندم و آرد چاودار :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور کنترل کیفیت ، حفظ و پایداری کیفی نان، تعدادی روش برای تشخیص کیفیت پخت آرد در سراسر جهان استاندارد شده و توسعه یافته است. این روش ها به طور خاص توسط ICC (وین، اطریش) و AACC بین المللی (سنت پارل، آمریکا) توصیف شده است. این روش ها توسط گروه ها به طور منظم چک و بازنگری می شوند. بنابراین هنگام مقایسه بهتر است از جدیدترین روش ها استفاده کنیم. در این پژوهش به معرف جدیدترین روش ها برای تعیین کیفیت نان گندم و چاودار می پردازیم. این روش ها به شرح ذیل می باشند که به تفضیل به معرفی روش ها و دستگاه ها پرداخته خواهد شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.