مقاله بررسی تاثیر بنتونیت و ژلاتین در شفاف سازی رنگ عصاره خرما
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر بنتونیت و ژلاتین در شفاف سازی رنگ عصاره خرما دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر بنتونیت و ژلاتین در شفاف سازی رنگ عصاره خرما کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر بنتونیت و ژلاتین در شفاف سازی رنگ عصاره خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر بنتونیت و ژلاتین در شفاف سازی رنگ عصاره خرما :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
خرمای واریته کلوته از ارقام مهم و رایج در استان کرمان می باشد. هدف از تحقیق حاضر استفاده همزمان از بنتونیت و ژلاتین برای شفاف سازی عصاره حاصل از خرمای مذکور می باشد. بعد از ریز کردن خرما و مخلوط کردن با آب مقطر و تنظیمpH بااسید سیتریک و هیدروکسید سدیم عصاره اولیه به دست می آید. سپس به ترتیب با افزودن ۳و۰/۰۵ گرم درلیتر بنتونیت و ژلاتین در۴۰درجه سانتیگراد وهمزدن در ۱۰ دقیقه در دماها و زمان های مختلف می توان تاثیرگذاری این دو ماده را بر شفافیت رنگ دید که ، با استفاده از روش سطح پاسخ و اثر متغیرها بر مدل رگرسیونی رنگ مشخص می شود که بهترین نتیجه از نظر کاهش رنگ توسط ژلاتین و بنتونیت در درجه حرارت های پایین و زمان طولانی حاصل شده است. با بررسی سه متغیر دما ۷۰-۳۰درجه وPH 4-6 و زمان ۱۲۰-۴۰ دقیقه وتکنیک بهینه سازی عددی نرم افزارDesign Expertمی توان مقدار بهینه برای رنگ به میزان ۴۳۰۲ ایکومزا را تخمین زد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.