مقاله بررسی نقش رنگ های خوراکی در صنایع لبنی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نقش رنگ های خوراکی در صنایع لبنی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش رنگ های خوراکی در صنایع لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش رنگ های خوراکی در صنایع لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش رنگ های خوراکی در صنایع لبنی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
امروزه، توجه بیشتری نسبت به جلب رضایت مشتریان و در نتیجه ایجاد تنوع همراه با افزایش کیفیت در مواد غذایی می شود. به خصوص در سال های اخیر اقدامات زیادی در صنایع لبنی به منظور ایجاد تنوع و در نتیجه بازار پسندیصورت گرفته است. طی تحقیقات به عمل آمده مشخص شده است که رنگ بتاسیانین یه عنوان رنگ قرمز در محصولات ، کاملا اقتصادی ارزیابی می شود و کاربرد بتالائین حاصل از چغندر قرمز در ماست، رنگی شبیه به توتفرنگی ایجاد می کند که می تواند به همراه کاربرد طعم توت فرنگی از این محصول در ایجاد تنوع در تهیه ماست بهره برد.شاید بتوان مهمترین مزیت استفاده از رنگ های خوراکی را مربوط به استفاده از رنگ های طبیعی به دلیل داشتن ترکیبات آنتی اکسیدانی دانست که می تواند به عنوان یک فراورده سودمند به شمار رود. مقاله حاضر مروری بر اثرات استفاده از رنگ های خوراکی در محصولات لبنی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.