مقاله تاثیر کم آبیاری و شوری بر کمیت و کیفیت میوه فلفل دلمه گلخانه ای در سیستم هوشمند آبیاری قطره ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر کم آبیاری و شوری بر کمیت و کیفیت میوه فلفل دلمه گلخانه ای در سیستم هوشمند آبیاری قطره ای دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر کم آبیاری و شوری بر کمیت و کیفیت میوه فلفل دلمه گلخانه ای در سیستم هوشمند آبیاری قطره ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کم آبیاری و شوری بر کمیت و کیفیت میوه فلفل دلمه گلخانه ای در سیستم هوشمند آبیاری قطره ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر کم آبیاری و شوری بر کمیت و کیفیت میوه فلفل دلمه گلخانه ای در سیستم هوشمند آبیاری قطره ای :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
فلفل گیاهی حساس به تنش آبی و نیمه حساس به تنش شوری می باشد . شوری باعث کاهش عملکرد و کیفیت فلفل خواهد شد. به منظور شناخت تاثیر تنش آبی و شوری بر خصوصیات کیفی و عملکرد فلفل دلمه در گلخانه آزمایشی طی زمستان و بهار ۹۳-۱۳۹۲ در گلخانه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد انجام شده است. برای آبیاری فلفل دلمه از سیستم هوشمند آبیاری قطره ای استفاده شده است. بدین منظور از حسگرهای رطوبتی REC-P55 تعبیه شده در داخل گلدان نیاز آبی گیاه تشخیص داده شده و دستورات لازم به کنترلر برای قطع یا وصل آبیاری داده می شود. تیمارهای ابیاری اعمال شده عبارت بودند از ابیاری به مقدار ۱۰۰%، ۸۵% و ۷۰% نیاز آبی گساه و نیز سه سطح شوری به میزان ۱/۲ف ۳ و ۶ دسی زیمنس بر متر، و با سه تکرار در یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی اعمال گردید. نتایج این پژوهش نشان داده است که تنش های شوری و آبی بر عملکرد، وزن میوه و تعداد میوه تاثیرات بسیار معنی داری در سطح ۱% داشته اند تاثیر توام تنش های شوری و آبی بر عملکرد میوه تاثیر معنی داری در سطح ۵% داشته است. با افزایش شوری و کم شدن آب آبیاری عملکرد میوه کاهش یافته است. نتایج تاثیرات تنش های شوری و آبیاری بر مولفه های کیفی میوه فلفل دلمه نشان داده است که با افزایش میزان شوری و کم شدن آب آبیاری یکنواختی رنگ میوه و نیز درصد سلامتی میوه کاهش یافته و متناسب با آن نیز وزن میوه کاهش یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.