مقاله بررسی امکان تولید پنیر کم چرب فتا با استفاده از فیبرهای رژیمی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان تولید پنیر کم چرب فتا با استفاده از فیبرهای رژیمی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان تولید پنیر کم چرب فتا با استفاده از فیبرهای رژیمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان تولید پنیر کم چرب فتا با استفاده از فیبرهای رژیمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان تولید پنیر کم چرب فتا با استفاده از فیبرهای رژیمی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
استفاده از فیبرهای رژیمی پلی دکستروز و اینولین به عنوان جایگزین چربی در پنیر فتا مورد بررسی قرار گرفت. پنیر فتا بدون جایگزین چربی، ۱% پلی دکستروز، ۱% اینولین و ترکیبی از ۰/۵ % پلی دکستروز، ۰/۵ % اینولین جهت آزمون های فیزیکوشیمیایی و حسی تهیه گردید. پنیر فتای کم چرب (۹-۱۶ % چربی) از شیر گاو دارای ۱/۷-۲/۳ % چربی تهیه گردید. بعد از تهیه پنیر حدود ۴۵ روز دوره رسیدن را طی نمود و سپس مورد ارزیابی های مختلف شیمیایی، بافتی و حسی قرار گرفت. میزان چربی و جایگزین های چربی به طور معنی داری روی رطوبت، پروتئین، بازده و سفتی تأثیرگذار بودند. پنیر چربی کاهش یافته ی اصلاح شده با پلی دکستروز دارای بالاترین میزان رطوبت (۶۷/۷ %) و بازده (۱۴/۵ %) و کمترین میزان پروتئین (۱۳/۵ %) و هم چنین بالاترین سفتی بود. از لحاظ ارزیابی حسی نیز ترکیب پلی دکستروز و اینولین موجب بهبود طعم، بافت و پذیرش کلی پنیرهای فتای چربی کاهش یافته و کم چرب گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.