مقاله واکاوی عوامل مؤثر بر عرضه ی محصول برنج استان مازندران در قالب الگوی تعدیل جزئی نرلاو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله واکاوی عوامل مؤثر بر عرضه ی محصول برنج استان مازندران در قالب الگوی تعدیل جزئی نرلاو دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله واکاوی عوامل مؤثر بر عرضه ی محصول برنج استان مازندران در قالب الگوی تعدیل جزئی نرلاو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واکاوی عوامل مؤثر بر عرضه ی محصول برنج استان مازندران در قالب الگوی تعدیل جزئی نرلاو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله واکاوی عوامل مؤثر بر عرضه ی محصول برنج استان مازندران در قالب الگوی تعدیل جزئی نرلاو :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
برنج یکی از اقلام اساسی در سبد مصرفی خانوارهای ایرانی بوده و از عمده ترین محصولات تولیدی استان مازندران است، لذا بررسی عوامل اثرگذار بر عرضه ی این محصول، حائز اهمیت می باشد. هدف اصلی این مطالعه، براورد تابع عرضه ی برنج طیسال های ۱۳۷۵ الی ۱۳۹۱ است که در قالب الگوی تعدیل جزئی نرلاو به عنوان یکی از روش های متداول و سازگار برای براورد توابع عرضه ی محصولات کشاورزی صورت پذیرفت. نتایج نشان داد که اگرچه متغیرهای سطح زیرکشت، قیمت سالقبل و عرضه ی سال قبل برنج تأثیر مثبت و معنی داری بر عرضه ی سالانه ی این محصول داشته، با این حال ملاحظه یکشش های مربوط حاکی از این است که اتکای صرف به سیاست های قیمتی به تنهایی جهت افزایش عرضه ی برنج کافی نبوده و به منظور تأمین این هدف، اتخاذ سیاست های موازی غیرقیمتی توسط دولت ضروری به نظر می رسد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.