مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیراج کرمانشاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیراج کرمانشاه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیراج کرمانشاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیراج کرمانشاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شیراج کرمانشاه :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف ازمطالعه ی حاضربررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی محصول لبنی سنتی به نام شیراج کرمانشاه میباشد شیراج یک محصول سنتی است که حاصل جوشیدن دوغ و تبدیل آن به لخته دردمای جوش میباشد ۲نمونه مختلف شیراج درشرایط مختلف تهیه شد یکی ازنمونه ها داخل پوسته بز قرارداده شده و نمونه دیگر به آن استارترلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس اضافه وداخل شیشه و درشرایط یخچالی نگهداری ومقادیر PH اسیدیته چربی و پروتئین درمدت ۴ماه بررسی و اندازه گیری شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.