مقاله اندازه گیری فنل و فلاونوئید کل و فعالیت آنتی اکسیدانی برخی از کلون های مرزه رشینگری (Satureja rechingeri)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه گیری فنل و فلاونوئید کل و فعالیت آنتی اکسیدانی برخی از کلون های مرزه رشینگری (Satureja rechingeri) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری فنل و فلاونوئید کل و فعالیت آنتی اکسیدانی برخی از کلون های مرزه رشینگری (Satureja rechingeri)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری فنل و فلاونوئید کل و فعالیت آنتی اکسیدانی برخی از کلون های مرزه رشینگری (Satureja rechingeri)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری فنل و فلاونوئید کل و فعالیت آنتی اکسیدانی برخی از کلون های مرزه رشینگری (Satureja rechingeri) :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
در این مطالعه مرزه رشینگری که یکی از انواع مرزه بومی ایران می باشد از لحاظ میزان ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی فعالیت آنتی اکسیدانی مورد ارزیابی قرار گرفت. بدین منظور عصاره متانولی از مخلوط برگ و گل خشک این گیاه گرفته و آنالیز عصاره با استفاده از دستگاه پاورویو انجام شد. کلون های F42, K29, Z37, Z42, K22, K26 و Z44 به ترتیب با دارا بودن ۴۶/۵، ۴۳، ۴۱، ۳۹/۵، ۳۷، ۳۶/۲ و ۳۵/۸ میکروگرم کالیک اسید در میلی گرم عصاره خشک، دارای بالاترین مقدار کل ترکیبات فنلی در بین تمامی کلون ها بودند. همچنین از نظر مقدار کل ترکیبات فلاونوئیدی تفاوت محسوسی در بین کلون ها مشاهده گردید. به طوری که ژنوتیپ F16 با مقدار ۵/۳ میکروگرم روتین در میلی گرم عصاره خشک و ژنوتیپ E30 با مقدار ۲۴۳/۲۵ میکروگرم روتین در میلی گرم عصاره خشک به ترتیب دارای کمترین و بیشترین مقدار فلاونوئید کل بودند. نتایج مربوط به فعالیت آنتی اکسیدانی نشان داد که بالاترین فعالیت آنتی اکسیدانی (کمترین میزان IC50) مربوط به کلون های K29, Z37, Z42, K22, K26 و F42 بود. بین میزان IC50 و میزان ترکیبات فنلی کل همبستگی منفی و معنی داری (P<0.01) وجود داشت. به عبارت دیگر همبستگی مثبتی بین فعالیت آنتی اکسیدانی و فنل کل مشهود بود. با توجه به بومی بودن گیاه مرزه رشینگری در ایران، دسترسی آسان و ارزان و نیز خاصیت آنتی اکسیدانی بالا، این مطالعه می تواند مقدمه ای جهت استفاده عملی از عصاره های این گیاه به عنوان آنتی اکسیدان در صنایع غذایی و دارویی باشد تا بدین طریق هم امکان استفاده از یک منبع سهل الوصول و مقرون به صرفه فراهم گردد و هم گامی در جهت اعتلای بهداشت و ا یمنی غذایی جامعه برداشته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.