مقاله بررسی سزیم پذیری و اثر متقابل آن با پتاسیم در دو گیاه ذرت و سیب زمینی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سزیم پذیری و اثر متقابل آن با پتاسیم در دو گیاه ذرت و سیب زمینی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سزیم پذیری و اثر متقابل آن با پتاسیم در دو گیاه ذرت و سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سزیم پذیری و اثر متقابل آن با پتاسیم در دو گیاه ذرت و سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سزیم پذیری و اثر متقابل آن با پتاسیم در دو گیاه ذرت و سیب زمینی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
سزیم -۱۳۷یکی ازمحصولات شکافت هسته ای به دلیل گسیل پرتوگاما پرانرژی همراه با فروپاشی و نیمه عمرطولانی به عنوان یکی ازمهمترین رادیونوکلیدهای محیطی میتواندباورود به چرخه غذایی سلامت انسان را درمعرض خطرقراردهد پتاسیم به عنوان یکی ازعناصرغالب خاک پرمصرف وضروری برای گیاه به دلیل داشتن شعاع هیدراته نزدیک به سزیم درخاک و گیاه رفتارمشابه دارند به منظور بررسی رابطه پتاسیم و سزیم درخاک وگیاه همچنین پتانسیل جذب گیاهان ازمایش گلدانی درقالب طرح فاکتوریل برپایه بلوک کامل تصادفی دردوگیاه سیب زمینی اکبری SolanumTuburosum و ذرت دندان اسبی VarindentataZeaMays وسه سطح سزیم -۱۳۳ شاهد ۱۵۰و۳۰۰میلی گرم برلیتر نیترات سزیم سه سطح پتاسیم شاهد و۳۰۰و۶۰۰میلی گرم برکیلوگرم سولفات پتاسیم درسه تکرار صورت گرفت نتایج حاصل ازاین ازمایش نشان داد که اثرنوع گیاه تیمارهای سزیم و پتاسیم معنی دارهستند p<0/01میانگین میزان سزیم جذب شده درذرت و سیب زمینی به ترتیب ۵۵/۲۹و۹/۱۵میلی گرم برکیلوگرم ماده خشک بوده است با افزایش مقدارسزیم به ۱۵۰و۳۰۰میلی گرم برلیتر میزان جذب سزیم گیاه ۲۲۷/۴۲و۵۳۷/۱۱درصد نسبت به تیمارشاهدبه ترتیب افزایش یافت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.