مقاله بررسی فعالیت ضدباکتریایی عصاره هیدروالکی گیاه ریواس بر باکتری های استافیلوکوکوس آرئوس، کلبسیلا پنومونیه و اشرشیا کلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فعالیت ضدباکتریایی عصاره هیدروالکی گیاه ریواس بر باکتری های استافیلوکوکوس آرئوس، کلبسیلا پنومونیه و اشرشیا کلی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فعالیت ضدباکتریایی عصاره هیدروالکی گیاه ریواس بر باکتری های استافیلوکوکوس آرئوس، کلبسیلا پنومونیه و اشرشیا کلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت ضدباکتریایی عصاره هیدروالکی گیاه ریواس بر باکتری های استافیلوکوکوس آرئوس، کلبسیلا پنومونیه و اشرشیا کلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت ضدباکتریایی عصاره هیدروالکی گیاه ریواس بر باکتری های استافیلوکوکوس آرئوس، کلبسیلا پنومونیه و اشرشیا کلی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
استفاده بی رویه از داروهای شیمیایی جهت درمان بیماریها منجر به ظهور ایزوله های مقاوم میکروبی گردید که هر روزبر تعداد آنها افزوده می شود. ظهور سویه های مقاوم به داروهای شیمیایی تلاش برای یافتن عوامل ضد میکروبی جدید را ضروری می نماید. گیاهان و ترکیبات آنها شامل عصاره و اسانس های گیاهی دارای توانایی بالقوه جهت جایگزینی با داروهای شیمیایی است. این در حالی است که عوارض جانبی این ترکیبات در مقایسه با داروهای شیمیایی کمتر است. ریواس با نام علمی (Rheumribesl) گیاهی است از تیره ترشکها (هفت بند ها) دارای ۷۰ گونه مختلف که بومی مناطق آسیایی است . هدف: در این پژوهش اثرات ضد میکروبی عصاره هیدروالکلی تهیه شده از ساقه و بخش خوراکی گیاه ریواس برروی باکتریهای استافیلوکوکوس آرئوس، کلبسیلا پنومونیه واشرشیا کلی مورد بررسی قرار گرفت. مواد و روش ها: عصاره گیری از گیاه با حلالهای آب و اتانول ۹۶ % به روش خیسانیدن انجام شد. غلظت های ۲۵، ۵۰، ۱۰۰، ۱۲۵ و ۲۵۰ میلی گرم بر میلی لیتر از عصاره بخش خوراکی گیاه ریواس تهیه شده با استفاده از روش چاهک اثر ضد میکروبی آنها بر باکتریهای استافیلوکوکوس آرئوس، کلبسیلا پنومونیه واشرشیا کلی بررسی شد و برای تجزیه وتحلیل نتایج از آزمون kruskal-wallis به کمک نرم افزار Spss استفاده گردید و ۰۰۵>P معنی دار در نظر گرفته شد. نتایج: نتایج نشان داد که عصاره گیاه ریواس بیشترین خاصیت ضدمیکروبی را برعلیه باکتری گرم مثبت استافیلو کوکوس آرئوس در همه غلظت ها دارد ولی بر روی دو باکتری گرم منفی کلبسیلا پنومونیه واشرشیا کلی فاقد اثراست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.