مقاله بررسی کاربرد ضایعات حاصل از میوه در کیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی کاربرد ضایعات حاصل از میوه در کیک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی کاربرد ضایعات حاصل از میوه در کیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاربرد ضایعات حاصل از میوه در کیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی کاربرد ضایعات حاصل از میوه در کیک :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
در ایران و دیگر کشورهای در حال توسعه، بخش عظیمی از مواد غذایی به دلایل گوناگونی از قبیل، عدم فرایند صحیح ، عدم وجود سیستمهای حمل و نقل مناسب و غیره تلف شده و معادل آنچه هدر رفته است، بایستی از خارج کشور وارد شود و این به معنای وابستگی است. بنابر این بایستی درصدد یافتن راه های کاهش ضایعات و به تبع آن افزایش راندمان صنایع غذایی باشیم و این امر جز در سایه تحقیق ومطالعه میسر نیست. . یکی از راههای کاهش ضایعات مواد غذایی، باز یافت مواد ناشی از ضایعات کارخانجات مواغذایی می باشد . دراین مقاله به بررسی بازیافت و استخراج مواد از ضایعات کارخانجات آب میوه و کاربرد آنها در کیک پرداخته شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.