مقاله بهره گیری از ظرفیت احیای بناهای تاریخی در عمران و توسعه پایدار شهر (نمونه موردی مقبره شهدای بجنورد خراسان شمالی)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهره گیری از ظرفیت احیای بناهای تاریخی در عمران و توسعه پایدار شهر (نمونه موردی مقبره شهدای بجنورد خراسان شمالی) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهره گیری از ظرفیت احیای بناهای تاریخی در عمران و توسعه پایدار شهر (نمونه موردی مقبره شهدای بجنورد خراسان شمالی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهره گیری از ظرفیت احیای بناهای تاریخی در عمران و توسعه پایدار شهر (نمونه موردی مقبره شهدای بجنورد خراسان شمالی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهره گیری از ظرفیت احیای بناهای تاریخی در عمران و توسعه پایدار شهر (نمونه موردی مقبره شهدای بجنورد خراسان شمالی) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
رشد شتابان شهرهای ایران در دوره معاصر، توجه به بناها و بافتهای تاریخی را با توجه به ارزشهای این ابنیه به امری بدیهیو لازم در توسعه پایدار شهر بدل کرده است. حفاظت و بهره گیری از بناهای تاریخی، اهداف متعددی را دنبال می کند؛ کهحفاظت از اندیشه بشری در خلق فضای معماری و شهری از مهمترین این اهداف است؛ به تبع این هدف و بر اساسویژگیهای این بناها، می توان بخشی از کارکردهای مورد نیاز در فضای شهری را نیز پاسخ داد. شهر بجنورد مرکز استانخراسان شمالی، پس از تقسیم خراسان بزرگ به سه استان، رشد سریع و نامتوازنی داشته است. در بافت مرکزی شهر بجنورد،مقبره کوچکی در میان زمینی وسیع با سطحی ناهموار، رها شده که به اعتبار سخنان اهالی، آن را مقبره شهدا می نامند. اینمقاله سعی بر معرفی بنا و تبیین فرآیند بهره گیری از پتانسیل های مکانی- فضایی محوطه پیرامون این بنای تاریخی را دارد. از نتایج این پژوهش بازنگری در کیفیت احیای ابنیه تاریخی با توجه به پتانسیل های کالبدی- فضایی و توجه به محوطه پیرامون بناهای تاریخی به عنوان بخشی از احیای آنهاست. مقاله به روش توصیفی- تحلیلی و به شیوه گردآوری اطلاعات بر اساس مطالعات کتابخانه ای و پژوهش های میدانی تدوین شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.