مقاله اثر نانو ذرات کلات آهن و اکسید روی بر ریشه زایی پایه GN15 دورگ هلو بادام در شرایط درون شیشه ای


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر نانو ذرات کلات آهن و اکسید روی بر ریشه زایی پایه GN15 دورگ هلو بادام در شرایط درون شیشه ای دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر نانو ذرات کلات آهن و اکسید روی بر ریشه زایی پایه GN15 دورگ هلو بادام در شرایط درون شیشه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نانو ذرات کلات آهن و اکسید روی بر ریشه زایی پایه GN15 دورگ هلو بادام در شرایط درون شیشه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر نانو ذرات کلات آهن و اکسید روی بر ریشه زایی پایه GN15 دورگ هلو بادام در شرایط درون شیشه ای :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
فناوری نانو تحول علمی جدیدی است که کاربردهای فراوانی در صنعت، کشاورزی، پزشکی، داروسازی و تجارت پیدا کرده است. نانو ذرات ، مجموعه ای از اتم ها یا مولکول ها هستند که حداقل یک بعد به اندازه ۱ تا ۱۰۰ نانومتر (روکو ۲۰۰۳ و ۱۸۹-۱۸۱) و ویژگی های فیزیکی و شیمیایی متفاوتی نسبت به مواد با اندازه معمول (نل و همکاران ، ۲۰۰۶ و ۶۲۷-۶۲۲) دارند. کاربردهای جدید نانو ذرات و نانو مواد در علوم زیستی و کشاورزی به سرعت در حال پیشرفت و معرفی است. کودهای شیمیایی به شکل نانو ذرات اخیراً مورد توجه زیادی در کشت محصولات کشاورزی قرار گرفته است. نتایج مطالعات موجود نشان دهنده واکنش متفاوت گونه های مختلف گیاهی به مواد غذایی تهیه شده به شکل نانو می باشد (ژو و همکاران ، ۲۰۰۷ و ۷۱۷-۷۱۳) برخی مطالعات، اثر منفی نانو ذرات و برخی دیگر اثر مثبت آن ها را بر رشد و نمو برخی گونه های گیاهی ثابت کرده اند و میزان بازدارندگی یا تحریک رشد بستگی به نوع نانو ذرات، غلظت آ نها و رقم و بافت گیاهی مورد نظر داشته است (لین و زینگ ، ۲۰۰۸ و ۵۵۸۵-۵۵۸۰) تیمار نانو ذرات اکسید تیتانیوم میزان بیان و فعالیت آنزیم روبیسکو را در اسفناج افزایش داد (زومینگ و همکاران ، ۲۰۰۸ و ۲۸۹-۲۸۰).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.