مقاله روش های مختلف در خشک کردن زعفران


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روش های مختلف در خشک کردن زعفران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روش های مختلف در خشک کردن زعفران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش های مختلف در خشک کردن زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روش های مختلف در خشک کردن زعفران :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
شاخص ترین مواد برای کیفیت زعفران crocins, safranal, picrocrocin است)، کروسین عامل رنگ و خصوصیات دارویی زعفران هست. پیکروکروسین عامل طعم، سافرانال عامل عطر زعفران هست. (فرآیندهای خشک کردن زعفران در کیفیت آن بسیار تأثیر گذار است). روش های مختلف خشک کردن مورد بررسی قرار خواهد گرفت. (مانند روش های سنتی ایران) دمای اتاق (اجاق الکتریکی در دماهای مختلف، مایکروویو در قدرت های مختلف، خشک کردن انجمادی. نتایج تحقیقات نشان می دهد که بالاترین قدرت رنگ آمیزی و درمانی زعفران در درجه حرارت بالاتر و زمان کمتر به دست می آید). مقدار بالاتر سافرانال) عطر (و کروسین) رنگ (در درجه حرارت بالا به دست آمد (ولی در میزان پیکروکروسین در دماهای مختلف در تمام روش های خشک کردن تفاوت معنی دار وجود ندارد. (عمده زعفران ایران به دلیل خشک کردن در شرایط محیطی کیفیت مطلوبی ندارد. خشک کردن به روش انجمادی یکی از بهترین روش هایی است که می توان در زعفران با حفظ کیفیت اصلی به کاربرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.