مقاله نقش گردشگری و توریسم در توسعه پایدار روستایی (مطالعه کلی: نقش مدیریت روستایی در توسعه توریسم (گردشگری) روستایی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش گردشگری و توریسم در توسعه پایدار روستایی (مطالعه کلی: نقش مدیریت روستایی در توسعه توریسم (گردشگری) روستایی) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش گردشگری و توریسم در توسعه پایدار روستایی (مطالعه کلی: نقش مدیریت روستایی در توسعه توریسم (گردشگری) روستایی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش گردشگری و توریسم در توسعه پایدار روستایی (مطالعه کلی: نقش مدیریت روستایی در توسعه توریسم (گردشگری) روستایی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش گردشگری و توریسم در توسعه پایدار روستایی (مطالعه کلی: نقش مدیریت روستایی در توسعه توریسم (گردشگری) روستایی) :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
توریسم واژه ای فرانسوی است که از ریشه تور گرفته شده است. تور در زبان فرانسه به معنای حرکت دورانی، عمل پیمودن ، طی کردن ، سیرکردن و گردش نمودن می باشد. واژه توریسم نخستین بار در مجله ای تحت عنوان اسپورتینگ مگزین بکار برده شد محلاتی، (۱۳۸۰)واژه توریست به کسی اطلاق می شود که صرف نظر از کنجکاوی به قصد تفنن و تفریح سفر می کند (Oneill, 2002). در جائی دیگر به کسی که برای خشنودی خود و لذت بردن مسافرت می کند ، توریست گفته شده است (مقصودی و لشگر آرا ۱۳۸۳). سازمان ملل تعریف خود از توریست را چنین ارائه می دهد (مقصودی و لشگر آرا، ۱۳۸۳) : «توریست فردی است که بیش از یک روز و کمتر از یک سال درمحلی غیر از زیستگاه دائمی خود بماند». در این تعریف نظامیان ، دیپلمات ها ، مهاجران و دانشجویان قرار نمی گیرند. سازمان جهانی توریسم (WTO) نیزافرادی را که با نیت گذراندن اوقات فراغت ، انجام کار و سایر اهداف در مدت کمتر از یک سال به مکان هایی خارج از محیط عادی زندگی خود می روند ، توریست تلقی کرده است (WTO, 1996). در فرهنگ و ادبیات فارسی ، به کسی که به مقصدی مسافرت کرده و بعد از مدتی به محل سکونت خود بازمی گردد ، جهانگرد گفته می شود (کاظمی، ۱۳۸۰). بطور ساده ، هر چه را که با توریست ها و ارائه خدمات به آنها سر و کار داشته باشد بعنوان توریسم دانسته اند (مقصودی و لشگر آرا، ۱۳۸۳). در جایی دیگر توریسم یا گردشگری را بعنوان یک فعالیت تفریحی تلقی کرده اند (Oneill, 2002). سازمان جهانی توریسم ، توریسم را عبارت از فعالیت هایی که توریست ها انجام می دهند ، بیان می کند (WTO, 1996). گذشته از این تعاریف ، توریسم در مفهوم وسیع آن علاوه بر گروه هایی از قبیل سیاحان ، جهانگردان و ;، شامل افرادی نیز که در ارتباط با کار و حرفه و فعالیت علمی و تحقیقی خود سفر می کنند ، نیز می شود (مقصودی و لشگر آرا، ۱۳۸۳). همچنین توریسم را می توان یکی از اجزاء تشکیل دهنده توسعه مورد توجه قرار داد ، بطوریکه برنامه های توریسم کاملاً همسو با توسعه جامعه قلمداد شود ، علاوه بر آن صنعتتوریسم باید در مناطق روستایی و در تمام سطوح توسعه یابد (خیاطی، ۱۳۸۲). با جمع بندی تعاریف و مفاهیم فوق ، تعریف زیر از توریستو توریسم ارائه می شود: « توریست کسی است که با نیت کار ، تفریح و یا لذت بردن از محیط پیرامون از محل زندگی دائم خود دور شده و برای مدتی که می تواند بین یک روز تا یک سال باشد در محل دیگری بماند و توریسم صنعتی است که با توریست ها و سرویس دهی به آنها سر و کار داشته و می تواند فعالیتی تفریحی ، علمی ، کاری و یا عاطفی باشد».

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.