مقاله طرح ایجاد تورهای گردشگری بر پایه ی نظام سنتی بهره برداری از آبهای زیر زمینی (مطالعه موردی شهر نجف آباد)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طرح ایجاد تورهای گردشگری بر پایه ی نظام سنتی بهره برداری از آبهای زیر زمینی (مطالعه موردی شهر نجف آباد) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طرح ایجاد تورهای گردشگری بر پایه ی نظام سنتی بهره برداری از آبهای زیر زمینی (مطالعه موردی شهر نجف آباد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طرح ایجاد تورهای گردشگری بر پایه ی نظام سنتی بهره برداری از آبهای زیر زمینی (مطالعه موردی شهر نجف آباد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طرح ایجاد تورهای گردشگری بر پایه ی نظام سنتی بهره برداری از آبهای زیر زمینی (مطالعه موردی شهر نجف آباد) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
قنات ها، کانال های آبرسانی، آسیاب های آبی، استخرهای ذخیره آب، آب انبار ها، یخچال ها، لت ها و جوی ها مجموعه سازه هایآبی منسجمی هستند که در مسیر بیشتر قنوات ایران وجود داشته و برخی از آن ها به عنوان میراث فرهنگی ثبت شده و بهبازدیدگنندگان داخلی و خارجی معرفی شده اند. قنوات و شبکه آبرسانی نجف آباد با ۵۵ کیلومتر طول، ۱۷ رشته قنات و سازه های آبمرتبط با آن از آثار تاریخی گرانبهایی است که طراحی آن را به شیخ بهایی نسبت می دهند. در این مقاله سعی شده است که با بررسیهای کتابخانه ای و مطالعات میدانی این مجموعه میراث فرهنگی مورد بررسی قرار گرفته و پیشنهاداتی جهت حفظ، مرمت و بازسازیآن ارائه گردد. نتایج این تحقیق نشان می دهد که قنوات و شبکه آبرسانی شهر نجف آباد عموم سازه های آبی را داشته و علاوه بر آن ازچند سازه ی "پنگ خانه" که برای تقسیم آب کشاورزی مورد استفاده قرار می گرفته اند، نیز برخوردار بوده که در کمتر شبکه آبرسانیقدیمی وجود آن گزارش شده است. متاسفانه به دلیل گسترش زندگی شهری و کم توجهی های صورت گرفته، بسیاری از این یادگارانکهن ازبین رفته و یا در شرف نابودی می باشند. در این تحقیق پیشنهاد شده است که این سازه های آبی به صورت یک مجموعهمنسجم و فاخر گردشگری مورد توجه قرار گرفته و پس ازبازسازی و ثبت، به عنوان محور گردشگری نوین شهر مطرح شده و مورد بهرهبرداری گردشگران داخلی و خارجی قرار بگیرد. قطعا" این کار در توسعه و پیشرفت این شهر نقش به سزایی خواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.