مقاله بررسی و تعیین آستانهی کنترلکنندهی کاربری اراضی در گسترش خندقها (مطالعهی موردی: منطقهی نیریز استان فارس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و تعیین آستانهی کنترلکنندهی کاربری اراضی در گسترش خندقها (مطالعهی موردی: منطقهی نیریز استان فارس) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و تعیین آستانهی کنترلکنندهی کاربری اراضی در گسترش خندقها (مطالعهی موردی: منطقهی نیریز استان فارس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و تعیین آستانهی کنترلکنندهی کاربری اراضی در گسترش خندقها (مطالعهی موردی: منطقهی نیریز استان فارس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و تعیین آستانهی کنترلکنندهی کاربری اراضی در گسترش خندقها (مطالعهی موردی: منطقهی نیریز استان فارس) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
بالاترین میزان فرسایش خاک در کشورهای در حال توسعه رخ داده است. در ایران نیز طی دهه های اخیر، این روند افزایش چشمگیری داشته است. در این میان، فرسایش های آبی، و به ویژه فرسایش خندقی، موجب تغییرات قابل ملاحظه در اراضی و پیامدهای زیان بار اقتصادی و اجتماعی سنگینی شده است. بدین منظور این تحقیق به بررسی و تعیین آستانه ی کنترل کننده ی کاربری اراضی در گسترش خندق ها در منطقه ی نی ریز، واقع در شرق استان فارس پرداخته است. نتایج موید این موضوع است که مقادیر آستانه ی کنترل کننده ی کاربری اراضی با گسترش خندق ها رابطه ی معنی دار دارند؛ به طوری که وجود اراضی بایر و زراعی (دیم زارهای کم بازده)، باعث گسترش خندق ها می گردند. نتایج نشان داد در صورتی که به طور متوسط، در محدوده ی ایجاد خندق، مساحت اراضی بایر به بیش از ۱۹۲/۰ هکتار و اراضی زراعی به بیش از ۰۸۶/۰ هکتار برسد و مساحت پیشانی خندق ها از مرز ۰۱۸/۰ هکتار فراتر رود؛ گسترش و پیشروی خندق ها را شاهد خواهیم بود. لذا توصیه می شود اراضی بایر و دیم زارهای کم بازده، به مراتع تبدیل شوند و راهکارهایی چون استفاده ی صحیح از اراضی، متناسب با پتانسیل آن ها، حفظ پوشش گیاهی و مدیریت مناسب مراتع، در اولویت برنامه های مدیریتی و حفاظتی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور قرار گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.