مقاله بررسی خشک شدن هویج در خشک کن بستر سیالی حاوی ذرات بی اثر به عنوان حامل های انرژی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خشک شدن هویج در خشک کن بستر سیالی حاوی ذرات بی اثر به عنوان حامل های انرژی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خشک شدن هویج در خشک کن بستر سیالی حاوی ذرات بی اثر به عنوان حامل های انرژی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خشک شدن هویج در خشک کن بستر سیالی حاوی ذرات بی اثر به عنوان حامل های انرژی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خشک شدن هویج در خشک کن بستر سیالی حاوی ذرات بی اثر به عنوان حامل های انرژی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در این مقاله، فرآیند خشک کردن در یک خشک کن بستر سیالی (FBD) که حاوی مقداری ذرات بی اثر بعنوان حامل انرژی می-باشد مورد بررسی قرار گرفته است. برای این منظور یک خشک کن بستر سیالی که در آن از قطعات استوانه ای هویج بعنوان ماده خشک شونده و از گلوله های شیشه ای، فولادی و پلی اتیلنی بعنوان مواد بی اثر و حامل انرژی استفاده شده است مورد بررسی قرار گرفت و اثر این ذرات بی اثر بر سرعت خشک شدن بررسی شد. همچنین اثر اندازه ماده خشک شونده، قطر، جنس و مقدار مواد بی اثر و همچنین سرعت و دمای هوای خشک کننده بر سرعت خشک شدن ماده غذایی مورد بررسی قرار گرفت. داده های تجربی ثابت می کند که حضور ذرات بی اثر باعث تسریع سرعت خشک شدن می گردد و همچنین کیفیت سیالیت مواد خشک شونده را بهبود می بخشد. همچنین نتایج این تحقیق نشان داد که افزایش ضریب هدایت حرارتی ذرات بی اثر ، کاهش اندازه مواد خشک شونده و افزایش دمای هوا باعث افزایش سرعت خشک شدن ماده غذایی می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.