مقاله بررسی عملکرد غشاءهای ماتریمیدی با اتصالات عرضی در شیرین سازی گاز طبیعی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عملکرد غشاءهای ماتریمیدی با اتصالات عرضی در شیرین سازی گاز طبیعی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عملکرد غشاءهای ماتریمیدی با اتصالات عرضی در شیرین سازی گاز طبیعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد غشاءهای ماتریمیدی با اتصالات عرضی در شیرین سازی گاز طبیعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد غشاءهای ماتریمیدی با اتصالات عرضی در شیرین سازی گاز طبیعی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
در این پژوهش از پلیمر تجاری ماتریمید ۵۲۱۸ که از دسته پلی ایمیدها می باشد برای ساختن غشاءهای پلیمری جهت شیرین سازی گاز طبیعی استفاده شده است. غشاءهای ماتریمیدی پلی ایمیدی با ضخامت تقریبی m35 به روش قالب گیری از محلول در دمای محیط ساخته شده است. اتصالات عرضی در ماتریس غشاءها جهت پیش گیری کردن از پدیده پلاستیزاسیون (نرم شدن) غشاءها که سبب افزایش تراوایی و کاهش انتخاب پذیری آنها می گردد، ایجاد شده است. اتصالات عرضی در ماتریس غشاءها بوسیله ی غوطه ور کردن آنها در محلول ۱۰% (وزنی/حجمی) اتیلن دی آمین (EDA) یا هگزا متیلن دی آمین (HEDA) در متانول ایجاد شده است. در واقع گروه های ایمیدی غشاءهای ماتریمیدی با آمین ترکیبات دی آمین دار واکنش می دهند و سبب ایجاد گروه های آمیدی در غشاءهای اصلاح شده (غشاءهایی که اتصالات عرضی در آنها ایجاد شده) می گردند. با واحد غشائی جداسازی گاز، تراوایی گازهای خالص دی اکسید کربن و متان از غشاءهای تجاری (غشاءهای ساخته شده از پلیمر تجاری ماتریمید ۵۲۱۸) و غشاءهای اصلاح شده مورد بررسی قرار گرفتند. غشاءهای اصلاح شده تراوایی و انتخاب پذیری کمتری نسبت به غشاءهای تجاری داشتند. مقاومت کششی غشاءهای اصلاح شده و غشاءهای تجاری نیز مورد بررسی قرار گرفت، غشاءهای اصلاح شده مقاومت کششی کمتری نسبت به غشاءهای تجاری داشتند. با آنالیز طیف سنجی تبدیل فوریه به مادون قرمز (FTIR) گروه های آمیدی در سطح غشاءهای اصلاح شده مورد بررسی قرار گرفت. آنالیز وزن سنجی گرمایی (TGA) کاهش دمای تجزیه (Td) غشاءهای اصلاح شده و همچنین افزایش مقاومت حرارتی غشاءهای اصلاح شده نسبت به غشاءهای تجاری را نشان داد. سطح مقطع غشاءهای اصلاح شده در تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی(SEM) نمایش داده شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.