مقاله امکان استفاده ازهیدروکلوئیدهای بومی درکاهش جذب روغن و آکریلامید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امکان استفاده ازهیدروکلوئیدهای بومی درکاهش جذب روغن و آکریلامید دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان استفاده ازهیدروکلوئیدهای بومی درکاهش جذب روغن و آکریلامید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان استفاده ازهیدروکلوئیدهای بومی درکاهش جذب روغن و آکریلامید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان استفاده ازهیدروکلوئیدهای بومی درکاهش جذب روغن و آکریلامید :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
درهنگام فرایند سرخ کردن خواص فیزیکی شیمیایی و حسی ماده غذایی تغییر می کند درسالهای اخیر تحقیقات بسیاری درزمینه کاهش مصرف چربی درهنگام سرخ کردن عمیق نیز انجام شده است و این یافته که غذا مهمترین منبع دریافت اکریلامید برای انسان ا ست نگرانی وسیعی را درسطح بین المللی به دنبال داشت پوشش دهی مویاد غذایی قبل ازسرخ کردن یکی ازروشهای کاهش جذب روغن و اکریلامید درمحصولات سرخ شده می باشد با توجه به حداکثر تشکیل اکریل امید و جذب روغن درمحصولات سرخ شده و بالا بودن مصرف این محصولات درکشور هدف ازگرداوری این مقاله امکان استفاده ازهیدروکلوئیدهای مختلف برای پوشش دهی محصولات و کاهش جذب روغن حفظ محتوای رطوبت و همچنین کاهش اکریلامید درطی سرخ شدن می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.