مقاله کیفیت تغذیه ایی و ایمنی غذاهای رژیمی فاقد گلوتن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کیفیت تغذیه ایی و ایمنی غذاهای رژیمی فاقد گلوتن دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کیفیت تغذیه ایی و ایمنی غذاهای رژیمی فاقد گلوتن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کیفیت تغذیه ایی و ایمنی غذاهای رژیمی فاقد گلوتن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کیفیت تغذیه ایی و ایمنی غذاهای رژیمی فاقد گلوتن :
تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
در سال های اخیر شیوع بیماری سلیاک که یک بیماری خود ایمنی می باشد و مشخصات بروز آن التهاب مزمن مخاط روده و چندین نشانه بالینی می باشد، افزایش یافته است. افراد مبتلا به بیماری سلیاک نمیتوانند پروتئینگلوتن که ترکیبی از پروتئین های ذخیره ای موجود در چندین غلات است(گندم،چاودار، جو و مشتقات)را تحمل کنند.رژیم غذایی فاقد گلوتن اساس درمان برای بیماران مبتلا به سلیاک می باشد .بنابراین عدم وجود گلوتن درغذاهای طبیعی و فرآوری شده یک جنبه مهم در ایمنی غذاهای رژیمی فاقد گلوتن می باشد.در منطقه ای، از شبه غلات مانند گل تاج خروس ،غله کاذب،سورگوم ،ارزن و;به صورت جزئی استفاده می شود. در این مقاله به تعریفجدیدی از محصولات فاقد گلوتن و لیبل های غذایی و خواص تغذیه ایی غلات فاقد گلوتن و استفاده از آنها برای افراد مبتلا به سلیاک، پرداخته شده است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.