مقاله کیفیت تغذیه ایی و ایمنی غذاهای رژیمی فاقد گلوتن


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کیفیت تغذیه ایی و ایمنی غذاهای رژیمی فاقد گلوتن دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کیفیت تغذیه ایی و ایمنی غذاهای رژیمی فاقد گلوتن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کیفیت تغذیه ایی و ایمنی غذاهای رژیمی فاقد گلوتن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کیفیت تغذیه ایی و ایمنی غذاهای رژیمی فاقد گلوتن :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
در سال های اخیر شیوع بیماری سلیاک که یک بیماری خود ایمنی می باشد و مشخصات بروز آن التهاب مزمن مخاط روده و چندین نشانه بالینی می باشد، افزایش یافته است. افراد مبتلا به بیماری سلیاک نمیتوانند پروتئینگلوتن که ترکیبی از پروتئین های ذخیره ای موجود در چندین غلات است(گندم،چاودار، جو و مشتقات)را تحمل کنند.رژیم غذایی فاقد گلوتن اساس درمان برای بیماران مبتلا به سلیاک می باشد .بنابراین عدم وجود گلوتن درغذاهای طبیعی و فرآوری شده یک جنبه مهم در ایمنی غذاهای رژیمی فاقد گلوتن می باشد.در منطقه ای، از شبه غلات مانند گل تاج خروس ،غله کاذب،سورگوم ،ارزن و;به صورت جزئی استفاده می شود. در این مقاله به تعریفجدیدی از محصولات فاقد گلوتن و لیبل های غذایی و خواص تغذیه ایی غلات فاقد گلوتن و استفاده از آنها برای افراد مبتلا به سلیاک، پرداخته شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.