مقاله بررسی خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه ی ریحان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه ی ریحان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه ی ریحان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه ی ریحان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه ی ریحان :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
هیدروکلوئیدها یا صمغها بیوپلیمرهای هیدروفیل با وزن مولکولی بالا هستند که درصنایع غذایی برای کنترل و بهبود خصوصیات عملکردی فراورده های غذاییبه کارمی روند صمغهای حاصل ازدانه های افزودنی های غذایی مهمی درصنایع غذایی به شمار میروند موسیلاژهای دانه ای و پلی ساکاریدهای گیاهی به اسانی دردسترس میب اشند و به دلیل قیمت مناسب اهمیت ویژه ای دارند و اکثر آنها درفرمولاسیون های غذایی قابل استفاده هستند دراین پژوهش صمغ دانه ی ریحان درغلظت ۰/۲ درصد تهیه سپس خصوصیات رئولوژیکی محلول هیدروکلوئیدی توسط ویسکومتر دردمای ۲۵درجه اندازه گیری گردید دراین تحقیق شاخص رفتار جریان درکلیه نمونه ها زیر۰/۶بدست امد که نشاندههنده رفتار سودوپلاستیک قوی این صمغ است و موجب سهولت جریان درحین فرایند و ایجاد احساس دهانی مطلوب درصورت استفاده ازآنها درفرمولاسیون های غذایی میگردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.