مقاله بررسی خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه ی ریحان


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه ی ریحان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه ی ریحان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه ی ریحان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه ی ریحان :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هیدروکلوئیدها یا صمغها بیوپلیمرهای هیدروفیل با وزن مولکولی بالا هستند که درصنایع غذایی برای کنترل و بهبود خصوصیات عملکردی فراورده های غذاییبه کارمی روند صمغهای حاصل ازدانه های افزودنی های غذایی مهمی درصنایع غذایی به شمار میروند موسیلاژهای دانه ای و پلی ساکاریدهای گیاهی به اسانی دردسترس میب اشند و به دلیل قیمت مناسب اهمیت ویژه ای دارند و اکثر آنها درفرمولاسیون های غذایی قابل استفاده هستند دراین پژوهش صمغ دانه ی ریحان درغلظت ۰/۲ درصد تهیه سپس خصوصیات رئولوژیکی محلول هیدروکلوئیدی توسط ویسکومتر دردمای ۲۵درجه اندازه گیری گردید دراین تحقیق شاخص رفتار جریان درکلیه نمونه ها زیر۰/۶بدست امد که نشاندههنده رفتار سودوپلاستیک قوی این صمغ است و موجب سهولت جریان درحین فرایند و ایجاد احساس دهانی مطلوب درصورت استفاده ازآنها درفرمولاسیون های غذایی میگردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.