مقاله بررسی آزاد شدن کافئین ازآدامس و تلخی زدایی آن درآدامس


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آزاد شدن کافئین ازآدامس و تلخی زدایی آن درآدامس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آزاد شدن کافئین ازآدامس و تلخی زدایی آن درآدامس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آزاد شدن کافئین ازآدامس و تلخی زدایی آن درآدامس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آزاد شدن کافئین ازآدامس و تلخی زدایی آن درآدامس :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
کافئین موجب طعم تلخی شده که یک مشکل محسوب میشود برای این منظور تاثیر غلظت های مختلف عصاره گیاه کاکوتی برتلخی کافئین درادامس مورد بررسی قرارگرفت همچنین مقدار باقیمانده کافئین با غلظت های مختلف درطی جویدن درزمان های گوناگون بررسی شد نحوه ازاد شدن کافئین ازادامس حاوی مقادیر ۰/۲۰و۰/۳و۰/۴ گرم کافئین درطی جویدن درزمانهای ۵و۱۵و۲۵دقیقه و ازمونهای حسی جهت بررسی کاهش تلخی مورد بررسی قرارگرفت نتایج نشان دادند ادامس حاوی ۰/۴گرم کافئین مقدار بیشتری ازکافئین را درطی جویدن ازاد می کند و درفاصله زمانی ۵تا۱۵ دقیقه ازجویدن مقدار بیشتری ازکافئین ازاد میشود همچنین با افزایش مقدار عصاره کاکوتی تلخی کافئین بیشتر کاهش می یابد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.