تهیه و بسته‌ بندی آب معدنی در ظروف PET


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تهیه و بسته‌ بندی آب معدنی در ظروف PET دارای ۱۰۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تهیه و بسته‌ بندی آب معدنی در ظروف PET  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

مقدمه

آب این ماده حیاتی و پراهمیت استراتژیک در دنیا نقش بسیار مهمی در شکل‌گیری تمدنها و استمرار آنها داشته است مروری بر سوابق تمدنهائی که در طول تاریخ شکل گرفته و شکوفا شده‌اند نشانگر این واقعیت است که وجود آب و امکان دسترسی به آن یکی از کلیدی‌ترین عوامل فراگیری و استمرار آنها بوده است.
جوامع متمدن و توسعه یافته برای تامین نیازهای خود تاسیسات مهندسی پیشرفته‌ای نیز ایجاد کرده‌اند که از آن جمله می‌توان به شاهکارهای مهندسی ایرانیان اشاره کرد. نقش آب در توسعه همواره در تاریخ به عنوان یک شاخص استراتژیک مطرح بوده است. افزایش جمعیت و نیاز به تولید بیشتر مواد غذایی از طریق آبیاری به شیوه‌های مختلف، پراکندگی وتوزیع مکانی اسکان جمعیت و توسعه مناطق شهری، وقوع انقلاب صنعتی وتوسعه سریع صنایع، نیاز بشر به تولید انرژی بیشتر و از جمله نیروی برقی- آبی، استفاده از منابع آب برای پرورش آبزیان و بالاخره تغییرات اساسی که در الگوی زندگی بشر بوجود آمده است. نقش استراتژیک آب را کاملاً پیچیده کرده است. افزایش تقاضا برای آب و اوجگیری رقابت بین مصرف کنندگان مختلف موجب شده انسان برای ایجاد موازنه و تعادل بین توزیع نیازها و منابع آب موجود مستقیماً در وضعیت طبیعی رودخانه‌ها دخالت کند و با ایجاد تاسیسات گوناگون ذخیره و توزیع آب، شرایط طبیعی را به منظور تامین نیازهای خود تغییر دهد. از طرف دیگر نیاز به توسعه در کلیه شئون اقتصادی جامع باعث شده طرحهای مختلف توسعه منابع آب در یک ناحیه جغرافیایی و در سطح حوزه آبریز متمرکز شوند و از سوی دیگر موضوع انتقال بین حوزه‌ای آب برای تامین یا حفظ شرایط توسعه اجتماعی- اقتصادی در حوزه‌های کم آب مطرح گردد.

فهرست

فصل اول
مقدمه     1
موارد مصرف و کاربرد آب معدنی     2
فصل دوم
آب معدنی و انواع آن      3
تعریف و منشأ آبهای معدنی     3
    – سطحی یا ژئوترمال      4
    – عمقی یا ژورنیل     5
تقسیم‌بندی چشمه‌ها     5
    – چشمه‌های معدنی     5
    – چشمه‌های گازدار     6
    – چشمه‌های طبی     6
    – چشمه‌های آب گرم      6
استخراج آبهای معدنی     6
اختصاصات آبهای معدنی      8
اختصاصات ظاهری     8
اختصاصات ظاهری     8
اختصاصات فیزیکی     9
      – آبده چشمه‌ها     9
     – درجه حرارت      10
     – مقاومت الکتریکی     11
عنوان     صفحه
     – رادیواکتیویته     11
اختصاصات شیمیائی     12
    – pH      12
    – گازها      13
    – املاح محلول      14
    – املاح تام      14
هالوژنها     14
گوگرد     15
ترکیبات ازته     15
ارسنیک     15
کربن و کربناتها     15
سیلیسیم      16
بر     16
کاتیونهای قلیائی     16
آلومینیوم      17
آهن     17
تاریخچه و محل چشمه‌های معدنی ایران پ     17
فصل سوم
شرح مراحل مختلف آماده‌سازی آب معدنی      21
آماده سازی و سالمسازی آب     21
     – انتقال آب از منابع آب      21
     – مخازن ذخیره آب      22
عنوان     صفحه
     – فیلتراسیون آب      22
    – تعدیل طعم، رنگ و بوی آب      22
    – مرحله فیلتراسیون نهایی آب      22
    – مرحله استریلیزاسیون آب      23
تصفیه آب      23
    – شفاف کردن آب      23
    – مراحل شفاف سازی     24
    – انعقاد      24
    – لخته شدن      25
   – ته‌نشین‌سازی     25
    – کلاریفایر     25
    – فیلتراسیون     25
انواع فیلترها     26
– فیلترهای گراویتی     26
– فیلتر فشاری     27
فصل چهارم:
ضدعفونی کردن آب      28
کلرزنی      28
اشعه ماوراء‌بنفش     29
مزایای استفاده از سیستم UV      31
کاربرد لامپهای UV جهت ضدعفونی‌کردن آب آشامیدنی     31
سیستم ضدعفونی آب به روش تزریق گاز ازن      33
عنوان     صفحه
تجهیزات جنبی سیستم ازن     38
فصل پنجم
آب معدنی گازدار     43
دی‌اکسیدکربن در آب معدنی، ناخالصی‌ها و مقادیر مجاز     43
خصوصیات کلی CO2      44
روشهای تولید CO2      44
ناخالصیهای موجود در CO2     46
اهمیت تصفیه گاز CO2     49
فصل ششم
بسته بندی آب معدنی     52
پرکردن آب معدنی در بطری     52
– مرحله ردیف کردن بطری     52
– شستشوی بطری، پر کردن و دربندی     52
– مرحله برچسب زنی     53
– مرحله چاپ مشخصات تولید     53
– مرحله شیرینگ کردن     54
– مرحله شیرینگ پالت      54
انواع بسته بندی     54
– شیشه      54
– پلاستیک     55
– P.V.C     55
– P.E.T     55
عنوان     صفحه
– HDPE     56
– P.P      56
– P.C      56
کارتن های چندلایه مقوایی / آلومینیوم فویل / پلاستیکی      56
تولید بطری     59
نمودار فرآیند     61
فصل هفتم
بررسی مالی و اقتصادی واحد بسته بندی آب معدنی     64
دلایل احداث کارخانه     64
– قیمت داخلی و جهانی محصول      64
– بارندگی سالیانه ایران و جهان      64
– منابع آب زیرزمینی ایران      65
– شرایط صادرات محصول      65
– وضعیت عرضه و تقاضا     66
– واحدهای تولید آب معدنی      67
– طرح توجیهی واحد بسته بندی آب معدنی      68
پیوست   
منابع    

منابع

۱.    کتاب آب شناسی، تألیف دکتر غفوری و دکتر مرتضوی، انتشارات دانشگاه تهران.
۲.    اصول کیفیت و تصفیه اب، تألیف دکترمحمد شریعت پناهی،  انتشارات دانشگاه تهران.
۳.    جزوه استاندارد شماره ۱۰۵۳، مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، تیرماه ۱۳۷۶.
۴.    جزوه استاندارد شماره ۱۰۱۱، مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، شهریور ۱۳۷۳.
۵.    مجله آب و محیط زیست، جلد ۱۳، کتابخانه شرکت ملی صنایع پتروشیمی.
۶.    طرح تیپ وزارت صنایع.
۷.    شناخت آب معدنی و چشمه های معدنی ایران، تألیف دکتر غفوری،  انتشارات دانشگاه تهران، ۱۳۸۲، چاپ دوم.
۸.    Food packaging principle & practice by Gordon L. Roberton (1993).
۹.    Plastic in Food packaging by William E.Brown.
۱۰.    Encyclopedia of packaging Technology by Brody (1997).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.